Cristian Boureanu, din nou fata in fata cu Politia Romana! Ce s-a intamplat cu fostul deputat, la aproape un an de cand a agresat un agent de la Rutiera

Publicat: 07 Apr. 2018, 20:59 Vedete

Face ce face si tot nu scapa de autoritati! Cristian Boureanu, din nou fata in fata cu Politia Romana.

Cristian Boureanu, din nou fata in fata cu Politia Romana!

Cristian Boureanu a fost trimis in judecata pentru agresiune si a stat 2 luni in spatele gratiilor. La jumatatea lui august 2017, fostul deputat a fost eliberat si spera ca nu ii va mai vedea niciodata pe agentii Politiei Rutiere. Insa destinul a lucrat pentru el.

Cand credea ca a scapat, in sfarsit, de politisti, iata ca Cristian Boureanu a dat din nou nas in nas cu acestia. Cristian Boureanu s-a intalnit, intamplator, cu doi agenti de la Rutiera, in benzinarie. Paparazzii Ciao.ro au surprins momentul in care Boureanu a cumparat ceva de la o benzinarie din Capitala, insa cand a vrut sa iasa din local, a trecut pe langa doi politisti care isi asteptau randul la casa de marcat.

Vizibil deranjat de prezenta acestora, Cristian Boureanu s-a grabit sa iasa din benzinarie si le-a aruncat un zambet sarcastic, semn ca inca le poarta pica pentru incidentul de anul trecut.

« Pagina anterioară

Publicat: 07 Apr. 2018, 20:59 Vedete
Pe aceeași temă