Cristi Mitrea, dezvăluiri despre relaţia sa. Luptătorul se iubeşte de 4 ani cu o angajată de la PRO TV: „Ar putea fi viitoarea mea soție”

Publicat: 16 Jun. 2021, 09:10 Vedete

Cristi Mitrea nu se mai ascunde! De-a lungul timpului celebrul luptător de MMA a fost surprins alături de mai multe femei celebre cu care s-a spus că ar fi avut o relaţie. Deşi a dorit ca viaţa sa privată să rămână departe de ochii curoşilor, în cadrul unui interviu recent a vorbit despre persoana cu care are o relaţie şi care îl face fericit de aproape 4 ani. 

Să vezi şi să nu crezi! În cadrul podcastului „Acasă la Măruţă”, Cristi Mitrea a povestit faptul că se iubeşte de patru ani cu o angajată de la PRO TV şi este pregătit să meargă cu aceasta în faţa altarului. Mai mult decât atât, sportivul vrea să devină în viitorul apropiat tătic de fetiţă!

Cine este femeia din viaţa lui Cristi Mitrea

Cristi Mitrea formează un cuplu cu Andreea Caranda, cea care a dat viață personajului Colombina de la “Abracadabra” în urmă cu mai mulţi ani. În prezent, actuala parteneră a luptătorului este producătorul mai multor emisiuni de la Pro TV, printre care se numără “Vorbește Lumea” și “Românii au talent”.

Se pare că roșcata este divorțată și are un băiat care are 16 ani.

“E ceva. E acolo, nici noi nu știm ce este. O iubesc. Probabil sunt și aici. Da, da, e ceva acolo de mult timp. Este un du-te, vino. Are și un copil mai mare, am scăpat. Mi-e teamă să fac pasul (n.r.: căsătorie). Cred că ne ducem pe patru ani eu cu Andreea Caranda. Da, ne vedem destul de des. Da, se duce spre relație. Nu suntem cuplu așa, suntem noi între noi. Ne aprindem repede, suntem pe adrenalină, suntem puternici. Suntem pe smardoială.

Emoțional vorbind, avem un confort foarte mare în a sta împreună, ne completăm din multe puncte de vedere. Este viitoarea. Ar putea fi viitoarea mea soție. Dacă ar tăcea câteodată, ar fi perfect”, a mărturisit luptătorul de MMA în cadrul podcast-ului “Acasă la Măruță”.

Cristi Mitrea își dorește să devină tătic de fetiță

Printre altele,  Cristi Mitrea a dezvăluit că îşi doreşte să mai aibă un copil, poate cine ştie, chiar cu femeia pe care o iubeşte: “Țin foarte mult la ea. Da, o iubesc foarte mult. Am iubit-o de când eram copii. Eu am fost coleg de bancă cu unul dintre colegii ei. Ne știm de mulți ani. Am reluat relația, e fosta mea iubită. Ne cunoaștem de 30 de ani. E posibil să fie viitoarea mea soție. Îmi mai doresc un copil, o fetiță. Dar să fie consimțit de amândoi”.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 16 Jun. 2021, 09:10 Vedete
Pe aceeași temă