Cristi Mitrea, dezvăluiri neaşteptate despre fiul său: „Mi-am dorit să nu repet niște greșeli care s-au întâmplat în familia mea”

Publicat: 14 Jun. 2021, 13:36 Vedete

Cristi Mitrea şi Andreea Mantea au format un cuplu în urmă cu câţiva ani, iar împreună au o minunăţie de băieţel. În cadrul unui interviu luptătorul a vorbit despre relaţia cu fiul său şi a explicat de ce nu l-a recunoscut de când acesta a venit pe lume.

David, fiul celor doi a împlinit șase ani de curând. Băiatul are o relaţie specială cu mama sa, dar şi cu tatăl său, deşi în urmă cu ceva timp lucrurile stăteau total diferit.

Recent, Cristi Mitrea a vorbit despre băiețelul său și al Andreei Mantea la podcastul lui Cătălin Măruță. Sportivul a recunoscut faptul că relaţia lor s-a îmbunătăţit în ultimii ani, pentru că nu şi-a dorit să repete greşelile familiei lui.

”Am avut o perioadă în care nu eram linștit eu cu mine, nu puteam să dorm, mă trăgea ața, trebuia să văd, să simt eu ceva și mi-am dorit să mă duc să mă apropii, mi-am dorit să nu repet niște greșeli care s-au întâmplat în familia mea..am avut niște discuții, niște negocieri în care îmi doream să nu mai intervină factori externi și s-au întâmplat și am început să dezvolt această relație cu David care e magnifică, liniștitoare, te echilibrează”, a declarat Cristi Mitrea, potrivit spynews.ro.

Cât despre relaţia cu mama băiatului său, luptătorul de MMA a dezvăluit faptul că au existat perioade în care nu îşi răspundeau la telefon: ”Eu unul nu pot să stau într-un anume mediu și nu sunt liniștit, suntem două persoane care probabil ne facem viața un calvar, nu reușim să o ducem până la capăt. Au fost perioade când nu răspundea, perioade când nu răspundeam eu…”.

Andreea Mantea, dezvăluiri despre viața de familie

Andreea Mantea a vorbit despre relația frumoasă pe care o are cu fiul ei și al lui Cristi Mitrea, David. Cei doi își petrec timpul împreună mai mereu, dar cele mai grele momente sunt atunci când Andreea Mantea trebuie să fie prezentă la job, cum a fost în situația când mergea la filmări, în Turcia.

“Fiind mamă singură, de-a lungul anilor, l-am învăţat pe David cu mine acasă, în permanenţă. Mă abţin cu greu să nu plâng în faţa lui. Dar cumva îmi este greu, nici nu ştiu cand va fi momentul acela când va trebui să îl rup de mine. Când, la câţi ani? Fără să îl doară atât de tare, fără să mă doară pe mine atât de tare Mi-a fost foarte greu să plec şi, cu toate astea, am făcut-o!”, spune Andreea Mantea, arată Ok! Magazine.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 14 Jun. 2021, 13:36 Vedete
Pe aceeași temă