Cristi Brancu și Oana Turcu, aniversare cu surprize: „Eu am simțit fiori de când am văzut-o într-o fotografie”

Publicat: 25 ian. 2023, 20:30 Autor: Camelia Vedete

Cristi Brancu și Oana Turcu, aniversare cu surprize. Un bărbat romantic din  fire, Cristi Brancu a complotat cu fiul său, Tudor. Și în ziua aniversării a 15 ani de relație, și-a dus soția într-o țară caldă și plină de istorie.

Oana Turcu Brancu nu a știut nimic și s-a trezit vineri după amiază, că trebuie să ajungă de urgență la aeroport.

Cristi Brancu și Oana Turcu, aniversare cu surprize

“Sunt 15 ani și mi se pare ca este ceva. Dar a trecut atât de repede! Am spus ca e momentul pentru o surpriza. Am luat echipa de la emisiune, bagajele făcute discret si am ajuns spre miezul nopții la Atena. Într-un hotel al cărui restaurant de la etajul ultim ofera cea mai frumoasa priveliște către Acropole. Restaurantul este minunat, așa cum ni l-a recomandat Chef Jakob Hausmann. Ne-am bucurat de soare, ne-am plimbat pe malul marii, prin portul turistic si ne-am spus o mulțime de gânduri de iubire, in fiecare zi”, spune vedeta Prima TV.

Cristi Brancu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soția sa, Oana, o poveste care a început acum 15 ani. A fost dragoste la prima vedere, iar întâlnirea a avut loc, cum altfel, decât în direct, în emisiunea pe care Cristi o prezenta.

Eu am simțit fiori de când am văzut-o într-o fotografie. Mi-a tresărit, așa, inima. Întâlnirea a fost cum mă așteptam și, 15 ani mai târziu, ne-am bucurat de un pahar de șampanie băut la poalele Acropolelor”, mai spune Cristi Brancu.

Publicat: 25 ian. 2023, 20:30 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă