Cristi Borcea și Valentina Pelinel s-au asortat și au ieșit la un prânz romantic

Publicat: 23 mart. 2022, 11:12 Autor: Maria Apostol Vedete

Celebrul cuplu vine să contrazică pronosticurile pesimiștilor care spuneau la începutul relației că iubirea lor se va stinge ca un foc de paie! Cristi Borcea și Valentina Pelinel petrec mult timp împreună, de calitate, iar prânzurile romantice sunt dovada clară că cei doi știu cum să mențină vie pasiunea. 

Cristi Borcea și Valentina Pelinel ne-au obișnuit să-i vedem împreună tot mai des. Fie că merg la petreceri sau la simple plimbări, cei doi par că se înțeleg mai bine ca niciodată.

Recent au fost surprinși în timp ce s-au retras la restaurant frecventat de toată lumea bună a Capitalei. Pentru un prânz, în început de weekend, alături de câțiva prieteni. Zis și făcut! Au ales Isoletta, unde au apărut pe după amiază. S-au retras la masă, unde comanda nu avea cum să întârzie. Au savurat preparatele, bine alese, apoi au trecut pe discuții. Despre tot, familie, afaceri…

Încă nu se pusese de seară când Borcea, Valentina și invitații lor au decis să se retragă. Cu pași mărunți, încă punând ”țara la cale” pe aleea dinspre local, care dă în drum. Acolo unde îi așteptau bolizii. Și în care s-au ”strecurat”, iar apoi s-au îndreptat spre casă. Mai multe informații și imagini găsiți pe CANCAN.RO.

Valentina Pelinel: ”Ne rezervăm timp de calitate pentru noi, la cină și dimineața”

În ciuda pronosticurilor făcute de cârcotași, celebrul cuplu rezistă foarte bine, deși au trecut mai bine de opt ani de când sunt împreună. Valentina Pelinel a vorbit despre secretele relației sale.

Ar fi multe de menționat, dar cred că cel mai important este faptul că ne apreciem amândoi pentru ceea ce suntem și încrederea pe care o avem unul în celălalt. Am trecut împreună prin momente dificile, care ar fi putut distanța multe cupluri. Pe noi ne-au unit, ne-au adus aproape unul de altul, ne-au forjat o relație de prietenie și un parteneriat care stă la baza familiei noastre.

Timpul este mai scurt ca oricând. Dar învăț să-mi fac timp pentru ce contează și să prioritizez lucrurile. Am norocul că sunt o fire foarte organizată și disiplinată și reușesc să-i organizez și pe ceilalți. Ne rezervăm timp de calitate pentru noi, seara, la cină, și dimineața, înainte să înceapă o zi plină. Iar la aniversări, de cele mai multe ori, Cristi îmi pregătește o surpriză”, a declarat fostul model pentru CIAO.RO.

 

Publicat: 23 mart. 2022, 11:12 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă