Cristi Borcea, greu de recunoscut în timpul unei plimbări romantice prin pădure

Publicat: 01 Mar. 2022, 10:22 Vedete

Cristi Borcea, fostul acționar de la Dinamo, s-a ”camuflat” într-o geacă neagră, lungă, care valorează nici mai mult, nici mai puțin de 2.000 de euro, pentru a ieși la o plimbare romantică alături de soția lui, frumoasa Valentina Pelinel. 

Umăr la umăr și asortați cu geci negre, Cristi Borcea și Valentina Pelinel s-au plimbat romantic prin Pădurea Băneasa.  Milionarul i-a oferit frumoasei sale soții încă o dovadă de dragoste, chiar dacă temperaturile nu au ținut cu ei.

Însă nimic nu-l poate opri pe Cristi Borcea atunci când vrea să-i demonstreze Valentinei că poate fi și romantic.

Borcea a atras atenția, din nou, prin ținută! Geaca Moncler „Hanss Parka” în valoare de peste 2.000 de dolari, fesul pe cap și bocancii din picioare, duc cu gândul la celebrul comisar Paraipan, personajul interpretat de Gheorghe Dinică în filmul ”Un comisar acuză”. Mai multe imagini pe CANCAN.RO.

Valentina Peline, despre Borcea: ”Provocările prin care am trecut ne-au făcut mai puternici”

Fostul model susține că relația ei cu Borcea a devenit tot mai puternică pe măsură ce a trecut timpul.

Învăț alături de el ceva nou în fiecare zi. Cristi este o persoană plină de energie și vitalitate, mereu are idei noi și inițiative, viața lângă el nu este niciodată plictisitoare. Este, în egală măsură, un bărbat care știe să ofere stabilitate și încredere unei femei. Să o facă să se simtă cea mai iubită din lume.

Noi suntem parteneri și prieteni în această relație, iubiți și soți și de aceea echilbrăm mereu lucrurile.

În afară de iubire, este vorba de respect între noi și de o foarte bună comunicare. Ne-am dorit să fim împreună și ne-am asumat relația noastră. Provocările prin care am trecut ne-au făcut mai puternici și mai uniți. Fericirea înseamnă și adaptarea la personalitatea celuilalt, dar și libertatea pe care o acorzi din dorința comună de a avea un partener de nădejde lângă tine în această călătorie numită căsnicie”. 

Publicat: 01 Mar. 2022, 10:22 Vedete
Pe aceeași temă