Socant: ce i-a pus criminalul din Brasov sotiei moarte pe piept! Detalii infioratoare in cazul anchetei lui Florin Mircea Buliga

Publicat: 29 Mar. 2018, 12:26 News 3

Detalii socante ies la iveala despre crima de la Brasov. Florin Mircea Buliga si-a injunghiat mortal sotia si cei doi copii, luni noapte, iar marti s-a predat politistilor.

Ce a facut criminalul din Brasov dupa ce si-a ucis sotia. Detalii noi! A luat o patura, a invelit-o si i-a pus o....

Si-a omorat prima data sotia, iar mai apoi cei doi copii

Pentru ca aceasta nu se simtea bine, Florin i-a propus sa ii faca un masaj.

„A aşteptat ca femeia să adoarmă pe masa de masaj şi apoi a înjunghiat-o de trei ori în piept, cu acelaşi cuţit de vânătoare. A învelit-o apoi cu o pătură şi i-a aşezat pe piept orhideea albă”, au dezvaluit anchetatorii.

“În tot acest timp, el susţine că fiul său era îl altă cameră şi se juca la calculator. A mai povestit că s-a mai rugat un timp, după care şi-a sunat fiica, iar aceasta i-a spus că vine imediat acasă. Ajunsă la domiciliu, tânăra de 18 ani i-a spus că este obosită şi că merge la culcare. A mai aşteptat până la ora 00.00, după care şi-a înjunghiat fiica de opt ori, tot în zona inimii. Apoi a mers în camera băiatului, în vârstă de 13 ani, pe care l-a înjunghiat de trei ori. A lăsat cuţitul pe patul băiatului“, a mai precizat procurorul de caz.

Dupa ce a comis cele trei crime, barbatul a plecat la sediul firmei sale din Centrul Brasovului, unde a stat pana marti dimineata. A intrat in sediul Politiei plin de sange si s-a predat. Barbatul a fost retinut pentru 30 de zile.

Sursa: Adevarul

« Pagina anterioară

Publicat: 29 Mar. 2018, 12:26 News 3
Pe aceeași temă