Credea ca are peritonita si a cazut la podea! Se tavalea de durere cand si-a dat seama ce iese din ea. Pana si medicii au fost socati

Publicat: 21 Feb. 2018, 17:47 Parenting

O femeie s-a trezit in miezul noptii cu dureri crunte de abdomen. Sotul ei a crezut ca femeii i-a explodat apendicele.

Credea ca are peritonita! Charlene Fullerton are 34 de ani si este mamica. Femeia lua anticonceptionale deoarece avea deja 3 copii, informeaza metro.co.uk. Dar mamica a ajuns in miezul noptii la spital si medicii s-au socat instant.

Femeia din Falkirk, Stirlingshire, era insarcinata dar habar nu avea! Cu toate ca lua anticonceptionale si a avut menstruatie normala luna de luna, femeia ramasese gravida. Habar nu avea ca in pantecele ei se afla un bebelus.

Charlene Fullerton sustine ca, in lunile de sarcina, a facut doua teste cumparate de la farmacie. Ambele au iesit negative.

Credea ca are peritonita si a cazut la podea

Credea ca are peritonita si a cazut la podea!„Nu aveam nici cea mai vaga idee ca sunt insarcinata. Oamenii ma intrebau daca sunt gravida deoacere am facut burtica. Dar inca aveam menstruatie si am presupus ca nu.

Credea ca are peritonita si a cazut la podea!Am facut si doua teste de sarcina, ambele iesind negative. Am fost socata cand am vazut ca nasc. A fost cel mai mare soc din viata mea”, a marturisit femeia. Durerile au aparut la sfarsitul lunii august 2017. Era weekend si s-a trezit cu crampe groaznice. A mers la baie si a vazut ca sangereaza.

Credea ca are peritonita si a cazut la podea!„Aveam contractii dar nu erau deloc asemanatoare cu cele de la primele mele trei sarcini. Erau ca o durere continua. Sotul meu s-a gandit ca probabil am peritonita. Nu stia nici el ca sunt insarcinata”, a mai adaugat femeia. Dupa ce a cazut la pamant de durere, sotul a sunat la ambulanta.

Credea ca are peritonita si a cazut la podea!In cateva minute, femeia a nascut un copil sanatos pe podeaua din baie. Aceasta sustine ca, in cele 9 luni de sarcina, a baut un pahar de vin si a fumat o singura tigara. In prezent, mamica si copilul sunt bine si se bucura de atentia familiei lor!

Publicat: 21 Feb. 2018, 17:47 Parenting
Pe aceeași temă