A implinit 100 de ani, dar n-a mai dormit din tinerete! Ce povestesc vecinii despre batrana? Se intampla noapte de noapte!

Publicat: 21 Feb. 2018, 14:37 Life
A implinit 100 de ani, dar n-a mai dormit din tinerete! Ce povestesc vecinii despre batrana? Se intampla noapte de noapte!

A implinit 100 de ani, dar n-a mai dormit din tinerete! Draguta Ardeleanu i-a lasat muti pe localnicii din comuna buzoiana Sageata!

Draguta Ardeleanu din comuna buzoiana Sageata a ajuns sa doarma doar cateva minute pe noapte. Batrana, renumita pentru hainele pe care le croia, este cunoscuta de localnici din cauza lipsei de somn. A implinit 100 de ani, dar n-a mai dormit din tinerete!

Femeia nu a mai dormit o noapte intreaga din tinerete. Anul acesta, de „Ziua Indragostitilor”, Draguta Ardeleanu a implinit 100 de ani de viata, ocazie cu care a fost sarbatorita de vecini si rude cu sampanie si tort. Cea mai longeviva localnica din comuna a avut o viata hiperactiva inca din adolescenta cand pe langa mincile campului isi petrecea noptile lucrand la rochii si costume pentru oamenii din sat.batrana care nu doarme

Dupa ce si-a format o familie, batrana si-a adaugat si alte responsabilitati in carca, iar programul i-a fost si mai incarcat, iar somnul si mai limitat. Ziua, femeia lucra la camp, la ferma, apoi se ocupa de treburile gospodariei pana la lasarea intunericului.

Abia dupa ce termina de se ocupat de „ale casei”, tanti Draguta se aseza la masina de cusut pentru a finaliza numarul mare de comenzi pe care il primea. Astfel se face ca batrana a devenit extrem de rezistenta la oboseala si avea parca o energie iesita din comun.

Continuarea articolului »

Publicat: 21 Feb. 2018, 14:37 Life
Pe aceeași temă