Cosmin se îndrăgostise bolnăvicios. Și-a ucis iubita cu mai multe lovituri de cuţit

Publicat: 21 Sep. 2019, 13:13 Ciao.ro
Cosmin se îndrăgostise bolnăvicios. Și-a ucis iubita cu mai multe lovituri de cuţit

Cosmin Titiş, un tânăr de 31 de ani din Lupeni a fost reţinut vineri seara, fiind acuzat că şi-a ucis iubita cu mai multe lovituri de cuţit. Imediat după crimă, tânărul a fugit, fiind prins la aproximativ trei ore, în zona Pădurea Verde.

Cosmin se îndrăgostise bolnăvicios. Mama tânărului, care locuieşte în Piteşti, a declarat pentru „Adevărul” că vineri seara la ora 18.30 a aterizat în Spania, unde a plecat într-un concediu de 10 zile, iar când a deschis telefonul „a început ca o bombă”.

„Am crezut că fac infarct. Numai că nu am căzut din picioare”, a declarat femeia. Herminka Titiş a declarat că după comiterea crimei, fiul său i-a spus că vrea să se sinucidă, dar atât ea cât şi fiica şi celălalt fiul al lor i-au spus lui Cosmin Titiş să se predea la Poliţie.

„Eu am vorbit cu el la telefon, soră-sa a vorbit cu el la telefon, frate-su a vorbit cu el la telefon. L-am convins să se predea. A trimis locaţia unde este la Poliţie. Mie mi-e tare frică că îl bate”, a declarat femeia înainte de capturarea fiului său.

Mai multe, pe Adevărul.

Publicat: 21 Sep. 2019, 13:13 Ciao.ro
Pe aceeași temă