Coronavirusul a băgat-o rău în sperieți! Diana Munteanu, campioană detașată la categoria ”cel mai blindat cetățean împotriva COVID”

Publicat: 26 apr. 2021, 20:30 Autor: ileana.ghinea Vedete

Fosta soție a fotbalistului Claudiu Niculescu, Diana Munteanu poate câștiga premiul pentru cel mai ”blindat” cetățean împotriva coronavirusului. 

Figură cunoscută în mediul public de ani, Diana Munteanu a avut întotdeauna o imagine bună, nimic controversat, nimic de discutat. Nici momentul în care s-a decis separarea de fostul fotbalist de la Dinamo nu s-a întâmplat cu surle și trâmbițe, semn că cei doi au dorit să-și spele rufele în „incintă”.

Nu același gen de „relație” o are cu teribilul virus care ne-a schimbat tuturor viețile. Incredibilă și de neimaginat atitudinea fostei doamne Niculescu care n-a dat până acum dovadă că ar fi atât de…  sensibilă.

Diana Munteanu, fostă Niculescu: “În orice caz, părerea ta e fix 0!”

Diana Munteanu a fost surprinsă de colegii noștri, paparazzi CIAO.RO, în timp ce mergea, cel mai probabil, la shopping alături de băiatul ei, aproape adolescent deja. Dacă Niculescu Jr. este echipat corespunzător și în limita legalului, atunci când vine vorba despre mama lui situația este puțin mai… complicată. Mănuși de unică folosință, telefon mobil ambalat în plastic mai ceva ca telecomanda primului televizor color din vremea post-ceaușistă. De departe, cireașa de pe tort este felul în care fosta vedetă TV alege să-și echipeze fața: două măști, una peste alta

Altfel, cu această ținută Diana Munteanu și-a ascuns foarte bine chiar și acele kilograme în minus despre care tot se face vorbire în târg. Nu puțini au fost cei care s-au îngrijorat de look-ul Dianei despre care nu o dată s-a spus că ar fi anorexic. Vâlvă în acest sens au făcut ai ei urmăritori de pe Instagram, cărora, însă, blonda le-a răspuns fără drept de apel: “În orice caz, părerea ta e fix 0!”, i-a transmis unuia dintre comentatori, „53 kg la 1,71! Sunteți doctor în domeniu?”, l-a apostrofat pe celălalt.

Cât despre ce face ca să arate ca în revistele de modă, Diana Niculescu spune lucrurilor pe nume: “Viaţa echilibrată şi sănătoasă pe care o duc, plus împlinirile sufleteşti sunt factorii care m-au păstrat în forma în care sunt acum. Cred că trebuie să existe un echilibru în toate. În ceea ce mă priveşte nu prea mai consum carne, dar mănânc foarte mult peşte, foarte multe salate, fructe şi legume în toate formele lor. Singurul desert la care nu pot renunţa este îngheţata. Am descoperit pilates-ul de curând şi sunt absolut încântată. La sală merg doar la pilates. Dar alerg în parc aproape în fiecare seară sau în dimineţile de weekend.”.

 

Publicat: 26 apr. 2021, 20:30 Autor: ileana.ghinea Vedete
Pe aceeași temă