Cornelia Rednic a slăbit enorm! Cum arată frumoasa interpretă de muzică populară

Publicat: 11 dec. 2019, 10:04 Autor: Elena Vedete

Celebra interpretă de muzică populară, Cornelia Rednic, a trecut prin diverse transformări de-a lungul carierei sale, una dintre ele fiind cea fizică.

Frumoasa cântăreață povestește cum a reușit să scape de kilogramele în plus, o problemă care a urmarit-o toată viața.

”Am slabit șapte kilograme. Am ajuns să iubesc sportul și acum, dacă o săptămâna nu fac sport, îmi lipsește foarte mult. Se întâmplă să ajung și la unsprezece noaptea la antrenament. La început mi-a fost foarte greu, pentru că nu slăbeam deloc. Apoi, antrenoarea mea, atunci când mi-a făcut evaluarea, m-a întrebat dacă mănânc mult. Mie nu mi se părea atunci că mănânc mult și fix asta i-am zis, că eu mănânc puțin, dar sunt grasă.

Și ea mi-a spus ‘bine atunci, dar fă bine și înjumătățește porțiile’. Și abia așa am realizat că mâncam mult mai mult decât aveam eu nevoie. În timp, stomacul se obișnuiește, trebuie doar cu creierul sa lucrezi”, a povestit Cornelia Rednic, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Cum a ajuns Cornelia la spital: ”Când mi se făcea foame mâncam portocale”

Cornelia Rednic a ajuns pe patul de spital din cauza faptului că se înfometa constant, în urmă cu câțiva ani, astfel ajungând să slăbească 33 de kilograme în trei luni.

„Mă înfometam. După ce am slăbit, nu mi-a mai plăcut de mine. Nu-mi plăcea deloc de mine. Aveam impresia că îmi ies ochii din cap, că îmi ies urechile în evidență. Mă simțeam urâtă. Mancam mere, morcovi, iaurt și uneori carne de pui fiartă. La ora 12:00 un iaurt, după niște morcovi, apoi la ora 17:00 niște carniță de pui cu ceva legume.

Când mi se făcea foame mâncam portocale. Nu discutasem cu niciun nutriționist, ceea ce a fost foarte rău. După trei luni, mă simțeam fără putere și mi-a căzut părul din cap. După ce am slăbit, ajunsesem la 50 și ceva de kilograme, nu mă regaseam. Mi se parea ca sunt deformată Nu recomand nimănui ce am facut eu”, spunea Cornelia Rednic, în trecut.

Tot artista a mărturisit faptul că pierderea în greutate de acum, când face sport și nu se înfometează, i-a redat încredere în propriile forțe.

Publicat: 11 dec. 2019, 10:04 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă
×