Cornel Ilie, declarații despre fosta căsnicie la 7 luni de la divorț: ”Au fost multe greșeli, nu e ceva cu care să mă mândresc”

Publicat: 11 Mar. 2021, 11:00 Vedete

În urmă cu 7 luni, Cornel Ilie, liderul trupei Vunk, a divorțat de mama copiilor săi, Eliza, după o relație de 5 ani. Artistul a făcut recent dezvăluiri despre cum se înțelege cu fosta lui parteneră în prezent, dar și cum a reușit să treacă peste momentele dificile de după separare.

Cornel Ilie a decis să facă dezvăluiri despre mama celor doi copii ai săi. Cântărețul mărturisește faptul că, deși s-au separat, în prezent se înțeleg de minune.

Cornel Ilie, dezvăluiri despre divorț

„Divorțul s-a terminat din momentul în care l-am anunțat. Partea cea mai frumoasă din poveste este că, în continuare, suntem unii dintre cei mai buni prieteni. Pot să rămână mici sechele, mici regrete, să înțelegi în timp ce s-a întâmplat. Nu e ușor să treci printr-un divorț. Terapia este muzica mea. Mă mir și eu foarte tare că am ales o cale civilizată, până la urmă e o cale firească.

Au trecut vreo șapte luni după divorț și suntem în continuare prieteni. Mă interesează prea puțin ce cred alții. Au fost multe greșeli, nu e ceva cu care să mă mândresc. Dar viața vine cu surprize. Familiile noastre sunt un punct sensibil. Nu este un moment plăcut pentru nimeni. Mesajul e: de mâine o să-mi treacă!”, a declarat Cornel Ilie, în emisiunea „La Măruță”, de la Pro TV.

Cornel Ilie a recunoscut! Artistul iubește din nou!

Cornel Ilie a fost întotdeauna discret în ceea ce privește viața sa personală. Deși a fugit mereu de gurile rele, în cele din urmă, speculațiile despre posibila relație cu Lidia Buble sunt din ce în ce mai numeroase. Din acest motiv, cântărețul a făcut lumină în acest subiect controversat.

Cei doi s-au afișat ca doi îndrăgostiți în videoclipul piesei ”Vino, du-te”, iar imaginile -iau pus pe jar pe fanii lor. La câteva luni de la lansarea videoclipului, Cornel Ilie a dezvăluit că există cineva în viața lui, o persoană pe care cântărețul o consideră specială.

”Da. Există cineva special în viața mea.”, a declarat Cornel Ilie pentru redactia.ro.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 11 Mar. 2021, 11:00 Vedete
Pe aceeași temă