Cornel Ilie a recunoscut! Artistul iubește din nou! Lidia Buble este cea care i-a furat inima artistului?

Publicat: 31 Oct. 2020, 14:20 Vedete

Cornel Ilie iubește din nou, la doar câteva luni de la divorțul de partenera sa. Multe voci susțin că femeia care i-ar fi furat inima este nimeni alta decât Lidia Buble. Artistul a dat cărțile pe față și a vorbit despre relația lui cu artista.

Cornel Ilie a fost întotdeauna discret în ceea ce privește viața sa personală. Deși a fugit mereu de gurile rele, în cele din urmă, speculațiile despre posibila relație cu Lidia Buble sunt din ce în ce mai numeroase. Din acest motiv, cântărețul a făcut lumină în acest subiect controversat.

Lidia Buble este cea care i-a furat inima artistului?

Cei doi s-au afișat ca doi îndrăgostiți în videoclipul piesei ”Vino, du-te”, iar imaginile -iau pus pe jar pe fanii lor. La câteva luni de la lansarea videoclipului, Cornel Ilie a dezvăluit că există cineva în viața lui, o persoană pe care cântărețul o consideră specială.

”Da. Există cineva special în viața mea.”, a declarat Cornel Ilie pentru redactia.ro.

”Tot ce a fost amoros între Lidia și mine s-a întâmplat la filmările clipului”

Pe de altă parte, artistul explică faptul că femeia care i-a furat inima nu este Lidia Buble. Cornel susține că singura legătură ”amoroasă” pe care a avut-o cu blondina a avut loc pe platourile de filmare.

”Tot ce a fost amoros între Lidia și mine s-a întâmplat la filmările clipului, unde am jucat cele două personaje ale poveștii. Dacă se ajunge la astfel de zvonuri, înseamnă că ne-am făcut treaba foarte bine.”, a mai spus el pentru sursa citată.

Mai mult, cântărețul nu a băgat în seama zvonurile despre presupusa idilă dintre el și frumosa blondină și totodată a explicat că aceste lucruri nu îl interesează și nici nu au cum să îl afecteze.

”Nu mă deranjează afirmațiile, iar cei din jurul meu, cei care sunt apropiați înțeleg că foarte mulți oameni comentează din răutate sau din plictiseală. Cei din jurul meu când vor să afle ceva despre mine mă întreabă, nu află de pe net.”, a adăugat Cornel.

Publicat: 31 Oct. 2020, 14:20 Vedete
Pe aceeași temă