Conversații halucinante între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. Afaceristul a sunat-o din închisoare: „M-ai bătut și mi-ai luat banii!”

Publicat: 16 dec. 2020, 12:11 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Alex Bodi nu poate sta departe de Bianca Drăgușanu nici acum când este în spatele gratiilor. Afaceristul a făcut orice ca să poată purta o discuție cu blondina, deși acesta are acces la un număr limitat de apeluri. Conversația dintre cei doi este de-a dreptul halucinantă.

După ce s-au despărțit ultima dată, nimeni nu mai credea vreodată că Alex Bodi și Bianca Drăgușanu vor mai avea ceva de împărțit. Dar iată că așa cum relația lor a surprins încă de la bun început, cei doi continuă să o facă.

Deși este în închisoare, Alex Bodi se pare că este la curent cu tot ceea ce se întâmplă afară, iar ultimele lucruri pe care fosta sa soție le-a făcut, nu au fost deloc pe placul afaceristului așa că a suunat-o pe blondină și a luat-o la rost.

„Tu te foloseşti să-l pui pe el să mă războiesc cu el”

Alex Bodi a fost extrem de furios la telefon și i-a spus fostei sale partenere tot ce avea pe suflet.

„Dacă tu ai ceva cu băiatul ăsta sau vrei să mă distrugi, aşa cum zice lumea, sănătate! Sau că tu te foloseşti să-l pui pe el să mă războiesc cu el, poţi să faci lucrul ăsta că eu oricum o să îmi rezolv chestiile cu el, fără să fii implicată tu la mijloc. Tu te-ai combinat cu … ăsta ca să îmi faci mie în ciudă sau ce? Nu-ţi cer ţie explicaţii, tu prinţesă, ascultă-mă o secundă. Eu ţi-am zis ţie nişte chestii…”, i-ar fi transmis Alex Bodi, potrivit unor înregistrări obținute de spynews.ro.

„Dacă mă iubeai, tu trebuia să demonstrezi acum!”

Alex Bodi i-a reproșat Biancăi Drăgușanu că nu l-ar fi iubit pentru că altfel ar fi demonstrat acest lucru mai ales acum, când el trece printr-o perioadă foarte grea.

„Şi încă un lucru ţin să ţi-l spun: tu, dacă erai femeia şmecheră care mă iubea, tu trebuia să demonstrezi acum! Ţi-am zis de mult că o să se întâmple asta? Mi-ai zis: „O să fiu singura femeie pe care te poţi baza!”. Nu o să fii. Uite, s-a întâmplat… Şi dacă eram în situaţia în care eram, ascultă-mă, şi dacă eram în situaţia în care eram, tu trebuia să te lupţi ca să îmi demonstrezi mie… dacă tot crezi în iubiri şi telenovele…”, i-ar mai fi spus Alex Bodi.

Mai mult decât atât, Alex Bodi, ar fi avut și un mesaj pentru milionarul Cengiz Şıklaroğlu: „Transmite-i prietenului tău că nu trebuie să mă găsească el, eu când ies, o să mă duc eu la el. Ca ultima dată. Hai, scuză-mă că-ţi zic. Dacă tu eşti femeia care trebuia să fie, erai altfel”.

„Nu trebuie să îți dau nicio explicație”

Uimită de acuzațiile pe care Alex Bodi i le-ar fi adus, Bianca i-a dat o replică pe măsură. I-a explicat fostului său soț că nu are de ce să o tagă la răspundere pentru ceea ce face și a subliniat faptul că, cel mai bine ar fi să se bazeze pe iubita lui, Daria Radionova.

”Nu m-am combinat cu el și o să lămuresc lucrul ăsta. Noi doi suntem doar prieteni, dar eu ție nu trebuie să îți dau nicio explicație. Te rog să îți vezi de relația ta. Nu mă lua cu Prințesă, că nu mai vreau să îți răspund la nimic. Vezi-ți de iubita ta, de femeia ta. Nu te privește pe tine ce fac eu. Te rog frumos să te bazezi pe Daria, Alex”, i-a transmis Bianca Drăgușanu fostului ei soț.

Spre finalul conversației, nici Bianca nu s-a putut abține să nu îi reproșeze acestuia câteva lucruri, mai exact actele de violență la care a fosst supusă și faptul că inelul cu care ea a fost cerută stă acum pe degetul altei femei.

”Doi ani am stat numai cu bătăi din partea ta. Inelul meu pe mâna ei. Ce s-a întâmplat, te-ai lovit la cap și nu îți mai aduci aminte. Eu să fac pentru tine ce? În contextul în care tu ai femeie și ai făcut cu mine tot ce ai vrut timp de doi ani de zile. M-ai bătut și mi-ai luat banii!”, i-ar fi reproșat Bianca Drăgușanu.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 16 dec. 2020, 12:11 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă