Connect-R are o soră secretă! Cum arată Ana Maria și din ce câștigă bani

Publicat: 18 Jan. 2022, 12:41 Vedete

Deși este în lumina reflectoarelor de mulți ani, cântărețul a ținut ascunse detalii despre familia lui. Abia acum s-a aflat despre Connect-R că are o soră care deși stă în umbra lui, îl ajută foarte mult în carieră. 

Sora cântărețului se numește Ana-Maria și este mândria familiei Mihalache. Iar fratele ei, Ștefan, numele din buletin al lui Connect-R, ține la ea ca la ochii din cap.

În cadrul interviului acordat pentru emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, acesta a mărturisit că uită să achite salariile la timp, însă sora sa se ocupă acum de acest aspect.

Odată cu succesul au apărut și alte griji pentru Connect-R. Acesta a fost și motivul pentru care a angajat-o și pe sora să să-l ajute la casa de producție pe care o deține. Sora sa mai mică, Ana Maria, i-a devenit și mâna dreaptă în afaceri.

Da, banii m-au schimbat în bine. Banii participă la fericire, dar în niciun caz nu fac parte din esența fericirii. Sunt un tip haotic, uit să plătesc salarii. De-asta, mai nou, în afară de contabil, mai am o asistentă, pe sora mea. Ce nu au înțeles ei, la un moment dat amenințau că pleacă și am spus: niciodată un artist, un leader de trupă, nu o să stea într-un chitarist, chiar dacă îi iubesc pe toți. Dar oamenii vin pentru cel care deschide gura”, a spus Connect-R.

Părinții lui Connect-R dețin o tarabă de ziare

Viața nu a fost darnică mereu cu el, artistul are o casă mare și o mașină pe măsură și câștigă mii de euro. Dar nu uită niciodată de familia sa. Acesta povestea într-un interviu că se trage dintr-o familie modestă, însă nu i-a fost niciodată rușine cu meseria părinților lui.

Eram o familie mai mult decât modestă, mama muncea la Mase Plastice în Pipera, tata era tinichigiu”, declara cântărețul.

Părinții lui Ștefan Mihalache dețin o tarabă de ziare la care nu au renunțat, deși fiul lor i-a ajutat mereu cu tot ce au avut nevoie. „Mama merge şi acum să vândă la tarabă. Asta îi place ei. Acum tata mi-a cerut să-i caut un cotract într-un restaurant, unde să meargă să cânte”, dezvăluia Connect-r într-o emisiune televizată.

Publicat: 18 Jan. 2022, 12:41 Vedete
Pe aceeași temă