Concedieri pe bandă rulantă la un important post TV din România! Mai multe prezentatoare celebre vor rămân fără emisiune

Publicat: 19 May. 2021, 21:13 Vedete

Sursele CIAO.RO susțin că artista Giulia, împreună cu alte colege, printre care Diana Bart și Ioana Petric, vor rămâne fără emisiunea de la Prima TV din cauza audiențelor prea mici.

Ce se întâmplă cu emisiunea pe care o prezintă Giulia?

Emisiunea ”Hai cu fetele” ar fi ajuns la final, iar prezentatoarele vor fi, în curând, libere de contract. Sursele CIAO.RO spun că show-ul nu ar fi atins audiențele mult așteptate, motiv pentru care s-ar fi decis scoaterea din grilă, iată, la doar câteva luni de la lansare.

 “Nu uitați că începând de astăzi ne vedem la @haicufetele!!! De luni până joi, de la 17.00 la @primatvoficial !!! Să aveți o primăvară fantastică! Acum e timpul nostru! Să ne țineți pumnii! Va pupăm!”, a scris Giulia pe 1 martie, pe contul său de Instagram unde a postat și o imagine cu ea și cele 3 colege ale sale de la cârma emisiunii.

Giulia a recunoscut că adoră televiziunea și că acest proiect a încântat-o la maximum, motiv pentru care n-a stat foarte mult pe gânduri dacă să accepte sau nu oferta de a prezenta show-ul.

Giulia: „Mi se pare o adevărată provocare să faci o emisiune cu 4 femei”

„Dacă m-ar fi întrebat cineva ce îmi doresc să fac în 2021 atunci aș fi răspuns că aș vrea să mă întorc la radio și televiziune. Am început să lucrez în televiziune pe când aveam 11 ani și mă leagă amintiri frumoase de fiecare producție la care am participat, tocmai de aceea mă bucur tare mult că după o pauză de câțiva ani mă întorc la una dintre pasiunile mele. «Hai cu fetele» este un proiect la care abia aștept să particip, cu atât mai mult, cu cât mi se pare o adevărată provocare să faci o emisiune cu 4 femei. Deși probabil că nu mai sunt atât de multe lucruri pe care voi să nu le știți despre mine, sunt absolut convinsă că vă pot surprinde plăcut și cu proiectul «Hai cu fetele».  Abia aștept să ne vedem la Prima TV din 1 martie, de luni până joi, de la 17:00!  Vă puuuup!”, a mai postat Giulia pe contul de socializare.

Sursa foto: Arhiva CIAO.RO / Instagram Giulia

Publicat: 19 May. 2021, 21:13 Vedete
Pe aceeași temă