Colegele Luizei acuza ca anchetatorii le-au supus la umilinte: „Imi ziceau ca sunt de etnie roma, de ce nu m-am maritat la 14 ani”

Publicat: 18 oct. 2019, 12:29 Autor: D. C. Ciao.ro
Colegele Luizei acuza ca anchetatorii le-au supus la umilinte: Imi ziceau ca sunt de etnie roma, de ce nu m-am maritat la 14 ani

Colegele Luizei Melencu au fost audiate, miercuri, la IPJ Dolj. Fetele au dezvăluit, revoltate, la ce întrebări au fost obligate să răspundă.

Colegele Luizei acuza ca anchetatorii le-au supus la umilinte. Fetele le-au mărturisit jurnaliştilor că s-au simţit chiar umilite în timpul audierii, dincolo de faptul că li s-a părut ciudat că anchetatorii insistă foarte tare pe întrebări de tipul „ce haine purta Luiza? Erau de firmă?“, care s-au tot repetat.

Cea mai bună prietenă a Luizei, Alina Toboşaru, a detaliat discuţia avută cu procurorii, mărturisind că în cazul primei audieri s-a simţit umilită.

Colegele Luizei acuza ca anchetatorii le-au supus la umilinte

„O oră şi jumătate m-au ţinut în birou. M-au întrebat de mai multe ori cum era Luiza, ce fel de haine purta, dacă avea prieten, dacă a avut mai mulţi iubiţi. De cele mai multe ori m-au întrebat ce fel de haine purta. Le-am spus că era o fată bună, că învăţa bine, că nu umbla prin baruri, nu fuma. Ei iar mă întrebau aceleaşi lucruri. Nu înţeleg de ce”, conform adevarul.ro.

Adolescenta a mărturisit că a fost audiată și de procurorii din Craiova. Acești ar fi luat-o în râs pe fată și chiar a jignit-o.

”Și ei m-au întrebat aceleaşi lucruri. Atunci, râzând, îmi spuneau că Luiza sigur a fugit cu un Făt Frumos. Mie îmi ziceau că sunt de etnie romă, de ce nu m-am măritat la 14 ani, aşa cum e obiceiul la noi. Le-am spus că nu-i nimic adevărat din ceea ce cred şi spun. M-am simţit umilită atunci”, a mai declarat tânara.

Publicat: 18 oct. 2019, 12:29 Autor: D. C. Ciao.ro
Pe aceeași temă