Cum arata si cu ce se ocupa sora Andreei Mantea! Lavinia e o bruneta la fel de frumoasa ca sora ei, dar nu are nicio treaba cu showbizul! FOTO

Publicat: 18 oct. 2019, 12:00 Autor: Loredana Vedete

Andreea Mantea a tinut-o ascunsa pe sora ei si nu au aparut aproape niciodata impreuna. Cum arata Lavinia, sora Andreei Mantea?

Cum arata si cu ce se ocupa Lavinia, sora Andreei Mantea? Bruneta este una dintre cele mai cunoscute vedete feminine din Romania, dupa o cariera foarte lunga in televiziune, dar putina lume stie ca are o sora mai mare.

Andreea Mantea si sora ei sunt din Bucuresti iar daca acum Mantea are un succes foarte mare cu emisiunea pe care o prezinta acum la postul turcesc, sora ei, Lavinia traieste foarte bine din tranzactii imobiliare. Lavinia este sora mai mare a Andreei si pana acum au evitat pe cat posibil sa apara in public impreuna sau la televizor.

Cum arata si cu ce se ocupa Lavinia, sora Andreei Mantea?

Andreea Mantea a aparut in emisiunele pe care le-a prezentat de-a lungul timpului alaturi de toti iubitii ei, alaturi de mama si mai nou chiar si alaturi de baietelul ei, David, singura care a lipsit din peisaj este Lavinia, sora mai mare a Andreei.

Lavinia se pare ca dispretuieste lumea showbizului pentru ca recent a postat pe Facebook o poezie ironica la adresa vedetelor din Romania. Cele doua surori sunt foarte apropiate, iar Lavinia chiar a vizitat-o deseori in Turcia pe perioada filmarilor pe Mantea.

Poezia ironica pe care Lavinia a postat-o pe Facebook o redam mai jos. Desi sora ei castiga sume uriase din televiziunea de scandal de ani buni de zile, se pare ca Lavinia nu se sfieste sa desconsidere total aceasta lume:

Unii plang si-si dau in cap,
Altii streangul de gat si-l trag
Noua insa, ne merge bine
Si nu ne pasa de tine.

Fie criza cat de rea
Noua nu ne pasa de ea
Ne descurcam tare bine
Fiindca avem rating si pile.

Ei, cu camera ascunsa
Te filmeaza pe sub fusta
Tu te faci ca n-ai stiut
Si ei, gata, te-au vandut!

Inventam o cearta mare
Si-ti trag doua palme, tare
Facem circ si panarama
Si ziarele ne aclama!

Ne cheama la televizor
Ne filmeaza-n…dormitor
Cat timp lumea ne priveste
Financiar ne prieste!

Nu trebuie sa fii ministru
Ca sa fii un om ilustru
Nu trebuie sa fii deputat
Ca sa ajungi om mare-n stat

Poti sa fii si-o blonda bine
Cu Hermes si Vuitton pe tine
Atat timp cat ai succesuri
Te doare-n cot de foame, criza si incesturi.

Tara asta merge-n jos,
Economia-i pe dos
Cat timp lor le merge bine
La multi ani si sa traiti bine!

Publicat: 18 oct. 2019, 12:00 Autor: Loredana Vedete
Pe aceeași temă