Cleopatra Stratan și Edward Sanda au planuri mari de viitor: ”Ne dorim să ne mutăm împreună la anul”

Publicat: 30 Jun. 2020, 08:57 Vedete

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au făcut primele declarații despre relația lor. Deși cei doi sunt încă la început, au planuri mari de viitor, ba chiar artiștii au vorbit și despre primul lor copil.

Seara trecută Cleopatra și Edward au făcut un live pe Instagram, acolo unde au răspuns curiozităților fanilor.

Cei doi au dezbătut mai multe subiecte cu admiratorii lor, dar totodată au și împărtășit cu aceștia detalii intime din relația lor. Chiar dacă acum sunt despărțiți din cauza pandemiei, cei doi abia așteaptă să se revadă.

”Noi comunicăm zilnic, dar abia aștept să vii”, i-a spus Cleopatra iubitului ei.

Nici iubitul artistei nu s-a lăsat mai prejos și i-a făcut o declarație de dragoste spre deliciul celor care îi urmăreau.

”Sper să se deschidă granițele să ne putem vedea, pentru că în bratele tale e locul meu preferat. Ea este ceva aparte”, a spus Edward Sanda, pe Instagram.

Cleopatra și Edward, planuri de viitor

După declarațiile siropoase pe care le-au făcut, artiștii au vorbit și despre planurile lor de viitor. Chiar dacă sunt abia la început, se pare că relația lor este foarte serioasă.

”Ne dorim să ne mutăm împreună la anul”, a mai măturisit artistul.

Dezvăluirea bombă a venit din partea artistei, care a spus fără rețineri că își dorește o fetiță cu iubitul său.

”O fetiță va purta hainele mele din clipul piesei ”Ghiță”, adică fetița noastră”, a mărturisit Cleopatra Stratan.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au scos o piesă împreună

Cleopatra Stratan este la Chişinău, acolo unde încă este stare de urgenţă, iar Edward Sanda este în Bucureşti, dar distanța nu îi împiedică pe cei doi tineri să se bucure de aceste momente pline de magie.

„Suntem fericiţi, dar acum e o mică problemă pentru că eu nu pot intra în Chişinău până pe data de 30 iunie, fiind stare de urgenţă“, a spus Edward Sanda.

În ultima lună a anului 2018 cei doi au colaborat, iar piesa a strâns milioane de vizualizări și peste o mie de comentarii din partea fanilor de pe YouTube.

Publicat: 30 Jun. 2020, 08:57 Vedete
Pe aceeași temă