Claudia Pavel: „Am avut noroc că am fost eliminată de la Exatlon!”

Publicat: 08 mai 2018, 20:11 Autor: Echipa Ciao.ro News 3

Nu pentru că nu și-ar mai fi dorit să rămână. Problemele de sănătate pe care le-a „căpătat” odată cu această experiență ar fi putut să se agraveze.

Pe Claudia Pavel, Cream, o știm din postura de artist – cântăreață și actriță. Puțini dintre noi, însă, ne-am fi așteptat ca ea să poată să facă față unei experințe ca Exatlon. Din aceeași perspectivă vedea și ea lucrurile, iar întreaga poveste o să o descoperi privind interviul de mai jos.

„Nu mă dau în lături de la promovări. Mi s-a părut un altfel de reality show și am vrut să văd dacă mă descurc!”, ne-a explicat artista. Cele 5 săptămâni în Dominică au reprezentat pentru Claudia Pavel testul pe care ea și l-a dat ei.

Claudia Pavel: „Am avut noroc că am fost eliminată de la Exatlon!”

„Am ajuns la spital din cauza fotodermiei. M-am accidentat la picior și am făcut o alergie urâtă din cauza unor înțepături de insecte. Cu toate astea, am rezistat. Am stat internată trei nopți în spital acolo, dar mi-am dat seama că nu mi-a fost nicio secundă frică.

Exatlon m-a ajutat să descoper că sunt mai puternică decât am crezut că sunt. Chiar i-am întrebat pe medici la un moment dat dacă îmi dau voie să mai stau, iar ei mi-au spus că dacă sunt puternică și rezist psihic, corpul meu se va adapta. Așa a fost!”, își amintește Claudia.

Acum, la două luni de la întoarcerea în țară, când trage linie, Claudia este fericită. Că este acasă, că a descoperit despre ea că poate, iar concluzia este clară. „A fost o experiență fantastică!”

Publicat: 08 mai 2018, 20:11 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Pe aceeași temă