Claudia Pătrășcanu, scandal monstru! “Ești rea și perversă”! Cine a făcut-o praf pe artistă!

Publicat: 22 feb. 2020, 00:36 Autor: G. M. Vedete

Cântăreața a fost făcută praf de o apropiată a familiei soțului, după un comentariu făcut pe pagina ei de Facebook! Femeia s-a enervat îngrozitor după ce a văzut un mesaj pe care l-a postat artista, despre soțul ei, Gabi Bădălău, de care s-a despărțit în urmă cu câteva luni. 

 Claudia Pătrășcanu, scandal monstru pe Facebook

 “Primesc foarte multe mesaje în care sunt întrebată “cum de nu am ajuns la o înțelegere amiabilă cu tatăl copiilor mei ?! Și de ce vreau instanță ?! 

 Oameni buni … eu nu mi-am dorit niciodată un război în care să fie implicați copiii noștri!!! 

 Tatăl lor este cel care a decis că-și dorește că divorțul nostru să aibă loc prin instanță!  

De fiecare dată când ajunge de prin cluburi sau de prin vacanțele pe care și le petrece cu diverse “doamne”, îmi trimite mesaje de amenințare și intimidare… că instanță va decide în favoarea lui… mă întreb și eu, cum probabil că vă întrebați și mulți dintre voi care citiți aceste rânduri acum… 

Cum știe el deja ce va decide instanța???“”, e mesajul Claudiei care a scos-o din sărite pe apropiata familiei soțului ei. Femeia a răbufnit pur și simplu și a făcut-o praf pe cântăreața care se judecă cu soțul ei, Gabi Bădălău, cu care are 2 băieți.

Claudia Pătrășcanu, scandal cu o apropiată: “Ti-e teamă că o să vină persoane la judecată să spună cum a trăit Gabi cu tine?”

 “Claudia, de ce faci tu circul ăsta pe facebook, când tu vrei circ? Oamenii care îți dau mesaje nu te cunosc cât ești de rea și perversă, și spui de Gabi că vine din cluburi, dar tu că pleci cu săptămâna și lași copiii cu o mamă și cu un frate bolnav, ce educație le dai copiilor? Ți-e teamă că o să vină persoane la judecată să spună cum a trăit Gabi cu tine când tu îl dai afară din casă și cum îi înjurai de morți familia. Gabi nu comentează și ei (membrii familiei lui) au ce, dar sunt oameni educați și nu spală rufele pe facebook. Tu asta ai făcut de la început”, i-a scris femeia.

Claudia Pătrășcanu: “Când nu veți mai lucra pentru soacra mea, îmi veți cere iertare”

Artista a fost deranjată de comentariul lăsat de femeia respectivă:

Sărut mână, doamna M*****! Eu vă respect foarte mult, nu știu cu cât vă plătește să scrieți mesajele acestea răutăcioase și neadevărate. Probabil, când nu veți mai lucra pentru soacra mea, mă veți suna într-o zi și vă veți cere iertare. Familia mea este unică pe lume, iar fratele meu este cel mai minunat om de pe pământ. Eu nu uit când erați plătită să le faceți anumite servicii, dar aveți și dvs familie și trebuie să câștigați un ban! Vă rog…. Nu așa! Faceți gogoși în continuare pentru că sunt cele mai bune pe care le-am mâncat vreodată, i-a răspuns artista.

Claudia Pătrășcanu și soțul ei au decis să divorțeze. Din păcate însă, separarea lor a fost una cu scandal. Artista a plecat din vila afaceristului împreună cu cei doi copii, preferând să locuiască la Constanța, la familia ei. Cei doi nu au ajuns la o înțelegere ca să divorțeze la notar, așa că s-au mutat în instanță.

 

Publicat: 22 feb. 2020, 00:36 Autor: G. M. Vedete
Autor: G. M.
Este redactor online pe zona Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN....
Pe aceeași temă