Claudia Pătrășcanu, în lacrimi din cauza foștilor socri. Un gest a șocat-o: ”Nu vă răzbunați pe mine, ci pe nepoții voștri!”

Publicat: 28 iul. 2022, 11:47 Autor: Maria Apostol Vedete

Încă soția lui Gabi Bădălău pe acte, din cauza unui divorț care se tărăgănează, Claudia Pătrășcanu pătimește acum și din cauza foștilor socri. Aceștia i-au pus gând rău și s-au răzbunat pe ea printr-un gest care a făcut-o să plângă. 

Au trecut trei ani de când s-au separat, dar divorțul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău nu s-a pronunțat încă. Fiecare dintre ei luptă cu toate ”armele” pentru custodia celor doi copii și se atacă sub centură ori de câte ori au ocazia.

În această ecuație au intrat, se pare, și părinții afaceristului. Care și-ar dori, evident, ca nepoții să rămână în familia lor. Drept răzbunare că acest lucru nu s-a întâmplat încă, susține artista, a fost și gestul recent făcut de aceștia. Claudia Pătrășcanu s-a filmat în timp ce plângea de supărare din cauza lor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Claudia Patrascanu (@claudia_patrascanu) 

El este AKI. Este sufletul copiilor mei,sufletul meu. L-am cumpărat pentru copiii mei când avea doua luni. A fost mare fericire. Un câine bun și deștept….un suflet pe care nu l pot uita niciodată și pentru care copiii,dar și eu suferim enorm.Dragi bunici,nu va răzbunați pe mine ci pe nepoții Dvs! Va implor pe toate căile de comunicare deoarece m ați blocat,sa va uitați adânc in ochii acestor copii care își doresc prietenul lângă ei la Agigea.:(“, a scris Claudia Pătrășcanu într-o postare pe Instagram.

Claudia Pătrășcanu a fost amenințată cu bătaia

Ziua și scandalul în viața lui Gabi Bădălău! Iar asta nu pare să-l deranjeze foarte mult, ba dimpotrivă. Pune singur paie pe foc! Abia ce s-au liniștit apele în relația cu Bianca Drăgușanu, și au revenit iar la sentimente mai bune, că acum a luat-o în vizor pe fosta soție.

Claudia Pătrășcanu susține că acesta tot încearcă să-i ia copiii de lângă ea, pentru a-i crește el. Cum, evident, aceasta nu este de acord, Bădălău a trecut la intimidări. Iar în discuție a aruncat-o și pe Bianca Drăgușanu. Pe care o folosește ca ”armă” de bătaie (la propriu!), dacă nu va obține ce vrea!

Lui, cum nu-i convine ceva și îl deranjează adevărul, deși adevărul ține de acțiunile lui, începe să turuie ca să nu tacă… Să amenințe… Crezând că mă sperie pe mine ceva.

A trecut de la amenințarea că-mi ia el copiii. Că el este cel mai în măsură să le dea educația potrivită, la amenințarea că vorbește cu iubita lui să mă potolească puțin prin presă. Ca apoi la amenințarea să am grijă. Citez: ”știi bine că iubita mea e smardoaică și o știe toată țara. Așa că stai cuminte și vezi ce faci”. Adică o pune pe iubita lui să mă bată dacă nu mă potolesc, cu tot felul de dovezi”, a declarat Claudia Pătrășcanu pentru click.ro.

Publicat: 28 iul. 2022, 11:47 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă
×