Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri nemaiștiute! Câți bani avea artista în portofel în momentul în care a fost dată afară din casă de Gabi Bădălău

Publicat: 05 Mar. 2021, 08:55 Vedete
Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri nemaiștiute! Câți bani avea artista în portofel în momentul în care a fost dată afară din casă de Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu a demonstrat de-a lungul timpului faptul că este o femeie extrem de puternică. Artista a avut grijă de cei doi copii ai săi, în timp ce s-a luptat cu tatăl acestora pentru custodia lor. Deși încă nu s-a terminat scandalul dintre cei doi, artista reușește să facă față tuturor problemelor cu care se confruntă.

După ce s-a separat de gabi Bădălău, cântăreața s-a mutat în Agigea cu cei doi copii. Aceasta a declarat pentru Ok!Magazine faptul că în prezent își dorește o viață liniștită pe care să o trăiască alături de familia sa. Mai mult, aceasta a mai dezvăluit că singurul lucru care contează pentru ea este educația băieților săi, pentru care face orice.

„Când ai copii în viaţa ta, sufletul îţi întinereşte şi mai tare, devii şi tu copil. Eu nu mă simt de 40 de ani, am rămas undeva pe la 33. Însă din perspectiva maturităţii, vârsta îşi spune cuvântul. (…) Mă gândesc doar să fiu liniştită, sănătoasă şi să nu-mi mai forţez soarta. Sunt mai calculată, nu-mi doresc decât să am puterea să-i cresc cum se cuvine pe aceşti doi băieţi şi să-i fac doi bărbaţi super-valoroşi”, a declarat Claudia pentru sursa citată.

Câți bani avea artista în portofel în momentul în care a fost dată afară din casă de Gabi Bădălău

Deși în ultimii ani, artista a trecut prin momente grele, aceasta a recunoscut că a reușit să treacă peste ele gândind pozitiv. Mai mult, Claudia Pătrășcanu a mărturisit că nici măcar în momentul în care a fost dată afară din casă de fostul partener, nu și-a pierdut speranța.

„Totul se întâmplă cu un scop şi poate toată nebunia asta din ultima perioadă o să-mi aducă şi soare pe stradă şi sunt convinsă că fericită cu adevărat voi fi de acum încolo, doar că trebuie să mai am răbdare. (…) Eu când am fost dată afară din casă cu copiii aveam 180 lei în portofel şi nu am disperat niciodată”, a mai spus artista.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 05 Mar. 2021, 08:55 Vedete
Pe aceeași temă