Ciuperca lui Dumnezeu, beneficii si mod de consumare. Ce este planta care te vindeca de cancer

Publicat: 10 Aug. 2017, 13:43 Retete & Diete

Ce este ciuperca lui Dumnezeu, planta care te vindeca de cancer. Este vorba de Agaricus Blazei Murill si a fost descoperita de 2 cercetatori americani in padurile din Brazilia. In acea zona, media de viata a oamenilor depasea 100 de ani. Pe langa viata lunga pe care o aveau, acestia erau sanatosi tun!

Cercetatorii americani care au descoperit ciuperca lui Dumnezeu au aflat ca aceasta era sursa principala de hrana a oamenilor. Au luat mai multe bucati si le-au dus la analize. Cu ajutorul lor, ei au descoperit ca ciuperca lui Dumnezeu are proprietati terapeutice. Japonezii au ajuns la concluzia ca stopeaza evolutia bolilor in procent de 99,4% si vindeca total in 90% din cazuri.

Ciuperca lui Dumnezeu – bolile pe care le trateaza

– sistem imunitar scazut

– risc crescut de boli infectioase, inclusiv raceli si gripe

– alergii sau dermatite, inclusiv cancer de piele

– persoane care urmeaza chimio sau radioterapie

– persoane afectate de producerea excesiva de radicali liberi din surse externe ca: radiatii ultraviolete, campuri electromagnetice, dieta slaba in nutrienti

– boli cronice ca diabet, inflamatii si oboseala cronica

– stres fizic sau emotional sever

– ateroscleroza, deoarece elimina surplusul de colesterol din sange, prevenind formarea blocajelor arteriale

– sportivi amatori si de performanta si cei care depun efort fizic sustinut

Ciuperca lui Dumnezeu – comercializare

Ciuperca lui Dumnezeu vindeca de cancerAceasta leguma se gaseste in forma deshidratata, pentru cei bolnavi de cancer. Din ea se face ceai infuzat, ca la plantele uscate. Se fac 2 L de ceai din cateva ciuperci si lichidul se bea in 2 zile. Datorita lui, corpul tau se va hidrata complet.

Ciuperca lui Dumnezeu se mai gaseste si sub forma de tinctura. E la fel de eficienta, dar mai usor de administrat. Se gaseste si sub forma de pastile care contin produsul macinat fin. Sunt foarte bune in combinatie cu tinctura. Dar, in caz de ciroza, tinctura nu este indicata deoarece e prea puternica.

Ciuperca lui Dumnezeu – tratament

Ciuperca lui Dumnezeu vindeca de cancerEste personalizat in functie de boala pacientului care vrea sa il urmeze. O cura dureaza intre 3 si 6 luni. Cazurile grave trebuie sa urmeze cura 1 an sau mai mult. Curele se pot face in paralel cu tratamente alopate, chimio sau radioterapie. Cele doua functioneaza de minune impreuna.

Este indicat un consum preventiv in perioadele reci ale anului. Vara se recomanda pauza pentru ca sistemul imunitar sa se intareasca.

Ciuperca lui Dumnezeu – contraindicatii

Ciuperca lui Dumnezeu vindeca de cancer– In cazul transplantului de organe, cura cu ciuperca nu este recomandata.
– Femeilor insarcinate sau care alapteaza.
– Copiilor sub 8–10 ani (exceptie fac cazurile grave de leucemii severe sau sistem imunitar foarte slabit).

Sursa: jurnalul.ro

Publicat: 10 Aug. 2017, 13:43 Retete & Diete
Pe aceeași temă