Cu ce probleme majore s-a confruntat Roxana Ciuhulescu in timpul casniciei! Abia dupa divort, vedeta si-a facut curaj si a vorbit deschis

Publicat: 10 Aug. 2017, 12:18 Vedete
Cu ce probleme majore s-a confruntat Roxana Ciuhulescu in timpul casniciei! Abia dupa divort, vedeta si-a facut curaj si a vorbit deschis

Dupa 10 ani de casnicie, Roxana Ciuhulescu si Mihai Ivanescu au hotarat sa se desparta. In urma cu o luna, cei doi au fost la notar si au semnat certificatul de divort, reusind sa se inteleaga asupra programului de vizita al fetitei lor, Ana Cleopatra.

De asemenea, Roxana s-a mutat din vila in care locuia impreuna cu sotul ei. Mai mult de atat, inainte de a desparti, Roxana Ciuhulescu a avut unele probleme de sanatate, peste care a trecut de una singura. Vedeta a fost diagnosticata cu discopatie cervicala.

”În urmă cu trei luni, m-am trezit cu gâtul înțepenit și timp de câteva săptămâni efectiv nu mă puteam mișca. Pur și simplu nu puteam face nimic. Într-adevăr în ziua când am simțit durerile, fusesem la o oră de kickboxing, dar nu era o clasă nouă pentru mine. Pur și simplu, criza s-a declanșat în timpul antrenamentelor.

Am ajuns la clinica de recuperare medicală Provita, în urma recomandărilor prietenilor mei, unde mi s-a făcut RMN Whole Body (pentru tot corpul). În urma rezultatelor, a reieșit că am 6 discopatii cervicale și lombare. Mi s-a recomandat tratament de recuperare prin fizioterapie și exerciții speciale.

Gabi Toncean, președintele Federației Române de Fitness și Culturism, m-a învățat ce exerciții fizice cu greutatea corporală să lucrez pentru a trata prin sport cele 6 discopatii ale mele. Trebuie să întăresc musculatura spatelui pentru că dacă nu fac exerciții fizice susținute, crizele pot reapărea”, ne-a declarat, in exclusivitate, Roxana Ciuhulescu.

Continuarea articolului »

Publicat: 10 Aug. 2017, 12:18 Vedete
Pe aceeași temă