Ciudățenia naturii în vreme de pandemie! Porcul cu două capete, semn de ”bun augur”

Publicat: 22 May. 2020, 15:43 Arhiva

Ne aflăm încă în plină pandemie, dar ies la suprafață și altfel de ”comori”, nu doar istorie! În Filipine s-a născut un porc cu două capete care ar fi considerat ”un semn de bun augur”.

Potrivit știrileprotv.ro, ”porcușorul mutant” s-a născut cu două capete, două râturi, două urechi și cu un ochi comun! Imaginea a devenit imediat virală pe rețelele de socializare, iar oamenii fie au apreciat-o și au comentat-o, iar alții s-au angrenat în discuții științifice.

Ciudățenia naturii în vreme de pandemie! Porcul cu două capete, semn de ”bun augur”. Ce spune un localnic

Dar, chiar și-așa, pare-se că animalul ar fi ”un semn de bun augur” pentru localnici. La câteva zile după ce s-a născut, acesta a murit, căci starea de sănătate nu era tocmai bună. Potrivit sursei citate, porcul s-ar fi născut cu o condiție rară, iar unul dintre motive ar fi poluarea excesivă.

„Tatăl meu credea că porcul va aduce noroc în casa noastră în timpul acestei pandemii, așa că a fost entuziasmat să-l aducă în casă. Am făcut tot ce am putut pentru a-l ține sănătos, dar starea lui s-a înrăutățit și a murit în câteva zile”, a povestit fiica bărbatului care a descoperit animalul.

Sursă foto: Pixabay

O altă ciudățenie a naturii! Un animal care a intrat în Cartea Recordurilor este chiar pisica cu două fețe. Felina se numește Frankenlouie și se află în Cartea Recordurilor încă de când avea vârsta de 12 ani. Ea avea o mutație genetică încă din naștere, aceasta provocându-i apariția celuilalt chip. A fost afectată de o boală numită Janus care provoacă moartea lor după câteva zile. Pisica a locuit alături de o asistentă medicală veterinară în Milbury, Massachusetts, și a apărut în emisiunea de televiziune ”Strange, Freaky, True”. Are sute de mii de vizualizări pe platforma Youtube, arată ziare.com.

Publicat: 22 May. 2020, 15:43 Arhiva
Pe aceeași temă