FOTO&VIDEO! ”Sfântul IED”, creatura cu ”față umană”, care a devenit avatar al divinității

Publicat: 29 Jan. 2020, 11:37 Life

Vă vine să credeți sau nu, dar există pe lumea aceasta o serie de creaturi, fie ele animale, subacvatice sau pur și simplu micro-organisme, care te pot înspăimânta, dar care pentru unele culturi sunt ”divine”, ”avatare”, ”iconice” și chiar ”un templu pentru suflete”.

”Sfântul ied” – un animăluț nelipsit din gospodăriile oamenilor care cresc animale și au grijă de acestea, dar care a devenit imediat o legendă printre săteni.

Este vorba despre o capră din Nimodia, India, care s-a născut cu o ”față umană”. Imaginile au fost postate pe rețelele de socilizare chiar de către proprietarul caprei – ”sfântul ied” -, devenind imediat virale, scrie The Sun.

Mukeshji Prajapap, persoana care a postat pe social media imaginile cu animalul, a primit numeroase reacții.

Pare-se că ”sfântul ied” a ajuns ”să fie venerat ca un avatar al divinității”.

Capra s-a născut în anul 2017 cu un singur ochi mare în mijlocul frunții. Mulți dintre cei care au văzut capra au spus că nu va supraviețui, dar iată după atât timp, animalul a devenit ”sacru”.

cabra con rostro humano

INDIA – Pequeña cabra mutante con 'rostro humano'adorada como un dios – Rajasthansiguenos en:facebook:http://bit.ly/ponelefaceyoutube:http://bit.ly/2wgnOpxdiscord:https://discord.gg/5j6u2ppUna cabra mutante nacida con un "rostro humano" está siendo adorada como un avatar de Dios "en una pequeña aldea india.Los lugareños en Nimodia en Rajasthan, noroeste de India, se sorprendieron al ver al pequeño animal con una cara plana y ojos que parecen notablemente humanos.Mukeshji Prajapap, propietario de la cabra, entiende que sufre de un raro defecto congénito conocido como "ciclopia".Provoca genes que, en circunstancias normales, crean simetría facial, no se expresan adecuadamente.Pero algunos residentes en el remoto Nimodia han estado adorando al animal, según los informes.En la India, es común que tales animales con condiciones raras atraigan mucha atención.

Publicată de Ponele pe Joi, 23 ianuarie 2020

 

Publicat: 29 Jan. 2020, 11:37 Life
Pe aceeași temă