Ciolacu și Ciucă, cu aceeași mașină la lansarea lui Robert Negoiță. Cătălin Cîrstoiu, o nouă lansare/ TOP MOMENTE

Publicat: 31 mart. 2024, 17:51 Autor: Loredana Dumitrașcu Arhiva
Ciolacu și Ciucă, cu aceeași mașină la lansarea lui Robert Negoiță. Cătălin Cîrstoiu, o nouă lansare/ TOP MOMENTE

Șeful PSD, Marcel Ciolacu, și șeful PNL, Nicolae Ciucă, au venit și au plecat împreună cu aceeași mașină la lansarea candidatului comun de la primăria sectorului 3, Robert Negoiță. Prezent la eveniment a fost și candidatul indenpendent la primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu. 

L-am întrebat și noi pe Robert Negoiță dacă simte că are șanse sută la sută să prindă un nou mandat, mai ales acum că este susținut atât de PSD, cât și de PNL și ne-a răspuns că:

Nu există nimic 100%, nu există nicio certitudine pe lumea aceasta, cine crede asta, greșeste rău.

La propriul eveniment de lansare, Robert Negoiță a venit în cârje, iar Marcel Ciolacu aflat pe scenă a dezvăluit că primarul a suferit o intervenție chirurgicală.

Robert ca de fiecare dată își complică singur existența. S-a operat alaltăieri, astăzi ne-a organizat pe toți în această sală și mâine e și ziua lui. Sunt cele trei sectoare unde sunt trei primari pe care eu niciodată nu i-am văzut la televizor să explice că nu se poate. Nu i-am văzut niciodată la televizor cu motive, ori că nu au majorități, ori că i-a deranjat cineva ori că anumite forțe politice și anumiți interlopi sau anumite interese financiare deosebite nu i-au lăsat să-și facă meseria. Nu l-am văzut nici pe Robert, nu l-am văzut nici pe Daniel, nu l-am văzut nici pe Ciprian, în această postură cum am văzut-o pe doamna Clotilde, cum l-am văzut pe Nicușor, explicând încontinuu de ce nu au putut, de ce nu au realizări, a spus Ciolacu.

Aflați la aceeași masă, medicul Cătălin Cîrstoiu s-a oferit să îi ofere ajutorul lui Robert Negoiță. Citiți întreg dialogul aici.

Publicat: 31 mart. 2024, 17:51 Autor: Loredana Dumitrașcu Arhiva
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×