Cine sunt părinții Andreei Esca! Mama vedetei semăna leit în tinerețe cu Aris și Alexia Eram: „Tata era ca teza! Îmi era teamă”

Publicat: 29 nov. 2023, 14:42 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Cine sunt părinții Andreei Esca! Andreea Esca este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de știri din România, iar devotamentul și profesionalismul ei în meseria pe care o practică de peste 20 de ani, au fost mereu apreciate.

Jurnalista s-a născut la București, într-o familie în care educația și disciplina au ocupat un loc important, iar despre părinții ei a avut dintotdeauna doar cuvinte de laudă.

Cine sunt părinții Andreei Esca!

Lucia și Dumitru Esca au fost primele modele în viață ale îndrăgitei jurnaliste.

Tatăl ei, fost inginer constructor, a fost mereu un om disciplinat, cu bune maniere și pasionat și în prezent de înot și lungi drumeții la munte.
Mama Andreei Esca a lucrat ca asistentă medicală, deși marele ei vis ar fi fost acela de a fi actriță, iar șarmul personal și frumusețea ar fi putut să-i asigure mult succes în această carieră.

Tatăl Andreei Esca a împlinit 85 de ani

Recent, Dumitru Esca a împlinit vârsta de 85 de ani, iar Andreea Esca și-a surprins ca de fiecare dată tatăl cu o urare specială.

„Când să caut o poză cu Domnul Esca, zis Don Giovanni, ca să îi urăm la mulți ani, mi-a apărut acest filmuleț montat de telefon! Și mai bine, că nu știam ce poză să aleg. Deși aș fi pus și una cu el june. Ideea e că azi împlinește 85 de primăveri și nouă ne este foarte drag! La mulți ani, Tata!”, a scris vedeta PRO TV.

Stilul de viață activ l-au menținut energic pe Dumitru Esca și la vârsta de aur. Bărbatul obișnuiește să înoate și câte 20 de bazine, este pasionat de drumeții montane și exerciții fizice în aer liber ori de câte ori are ocazia.

Deși a fost un părinte sever, Andreea Esca își adoră tatăl și îi este recunoscătoare pentru tot ce-a învățat de la el. Citește tot articolul aici.

Publicat: 29 nov. 2023, 14:42 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă