Cine sunt gemenii Boroș de la Românii au talent. Yannis și Yustin au impresionat audiența

Publicat: 25 feb. 2021, 10:39 Autor: Elena General
Cine sunt gemenii Boroș de la Românii au talent. Yannis și Yustin au impresionat audiența

Yannis și Yustin Boroș provin dintr-o familie de muzicieni, iar cei doi tineri continuă tradiția. Frații cântă la acordeon, respectiv țambal, iar momentele lor artistice au reușit să îi impresioneze pe jurații de la  Românii au talent.

Pe lângă talentul muzical, gemenii au și simțul umorului, iar dialogul cu cei patru membrii ai juriului a fost unul pe măsură. Yannis și Yustin au declarat că și-au îndeplinit o dorință venind pe scena de la „Românii au talent”.

Pasiunea pentru muzică a gemenilor a fost insuflată de tatăl lor care este solist vocal. Yannis și Yustin au spus că la vârsta de 5 ani au vizitat Palatul Culturii din Iași și au descoperit instrumentele muzicale.

Yustin s-a îndrăgostit de țambal, iar momentul său de la show-ul de talente a confirmat această pasiune. Sigur pe sine și nerăbdător să interpreteze, Yustin i-a cucerit pe cei patru jurați.

Juriul, vrăjit de prestația celor doi gemeni

”Yustin, ești foarte talentat. Ești dezinvolt, știi foarte bine ce faci acolo. Cred că și studiezi foarte mult, că altfel n-ai cum să ajungi la performanța asta. Într-adevăr cred că ești un vrăjitor al țambalului”, a declarat Smiley.

Alexandra Dinu a admirat atât talentul, cât și pasiunea care s-a simțit la fiecare atingere a țambalului: „Am admirat nu doar talentul tău, dar și faptul că ești concentrat, și dexteritatea ta. Bravo! Ești și foarte simpatic!”

Yannis a demonstrat că talentul său e la fel de măreț ca al lui Yustin. Dexteritatea și simțul muzical au fost elemente ce au construit un moment remarcabil.

„Yannis, vreau să te felicit pentru cum cânți. Ești un instrumentist desăvârșit, un băiat foarte talentat și care îmi imaginez că muncește foarte mult să ajungă la performanța asta”, a spus Andra.

Smiley i-a prezis un viitor frumos tânărului concurent:

„Yannis, cântarea este superbă! Ai un simț al muzicii extraordinar. O să te vedem un mare acordeonist. De foame n-o să mori niciodată, îți spun sigur, mai ales dacă o să faci echipă bună cu fratele tău. Sper să vă înțelegeți bine și de acum încolo și să faceți muzică frumoasă împreună”.

Citește și: Cine este Remi Martin, cel de-al treilea concurent care a primit Golden Buzz la Românii au Talent

Sursa foto: Romanii au talent

Publicat: 25 feb. 2021, 10:39 Autor: Elena General
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă