Cine sunt copiii lui Mădălin Ionescu și de ce boală suferă fiul său, Filip

Publicat: 15 Feb. 2021, 11:51 Vedete

Mădălin Ionescu se poate declara un bărbat fericit: are o soție frumoasă, care îl iubește ca în prima zi, o carieră de succes în jurnalism și trei copii minunați. Fericirea familiei Ionescu este umbrită doar de problema lui Filip, fiul din prima căsătorie al lui Mădălin, care are o problemă neurologică și nu poate vorbi. 

Cristina Șișcanu a vorbit deschis, în urmă cu ceva timp, despre viața de familie cu trei copii și despre motivul pentru care Ștefania și Filip nu au rămas cu mama lor. „E frumoasă viaţa cu toţi cei trei copii, Ştefania, Filip şi Petra. Nu este uşor pentru noi însă, că întreaga responsabilitate este pe umerii noştri. Eu şi Mădălin ne-am ocupat de tot, inclusiv de educarea emoţională a Ştefaniei şi a lui Filip. Mama lor nu s-a implicat deloc. Îi vede pe Ştefania şi pe Filip de cinci ori pe an poate, la mall. Aceasta este relaţia dintre ei… Pentru mine este un mister, eu nu aş putea să am o astfel de legătură cu copilul meu. Nici nu mai are sens să discutăm despre acest aspect, nu mai are rost. V-am spus, se văd de patru-cinci ori pe an undeva în oraş.”.

Fiul lui Mădălin Ionescu are probleme neurologice

Băiatul lui Mădălin Ionescu, Filip, învață într-o clasă specială, din cauza problemelor neurologice care îi afectează vorbirea. Drama sa a debutat în urma infectării la câteva săpămâni după naștere cu virusul varicelei.

„Filip a avut o neşansă, a fost un caz special. Cu el am făcut mari eforturi, deşi când ai un copil care trece printr-o dramă, nu poţi spune că ai făcut suficient… El nu prea mai poate fi ajutat. Când ai neuronii prăjiţi, ce să mai faci? Filip s-a născut perfect sănătos, normal, dar a luat virusul varicelei la vârsta de două luni, iar vaccinul nu exista la noi.”, a spus Mădălin Ionescu pentru evz.ro

„Filip a fost primul copil care mi-a spus „mamă”, nu Petra. Suntem de nouă ani împreună, iar eu îl iubesc foarte mult, am o slăbiciune pentru el. El este deja mare, are 15 ani, şi trebuie să spun că toată familia a suferit pentru el, pentru că nu există centre şi specialişti care să le facă mai uşoară viaţa copiilor cum este Filip şi să îi ajute să-şi croiască un drum în viaţă. Sunt doar nişte tentative de centre aş putea spune, dar nu la nivelul la care ar trebui.

El merge la o şcoală normală, la o clasă specială. Colegii sunt prietenii lui. El nu are prieteni adolescenţi „normali”, să zic aşa. Din păcate cei mici nu sunt învăţaţi de părinţi să accepte oamenii cu nevoi speciale şi să se comporte civilizat cu ei, aşa că tinerii ca Filip se confruntă cu respingere şi cu răutăţi”, a spus Cristina pentru wowbiz.ro.

Cei trei copii sunt minunile familiei

 „Noi avem copii de toate vârstele, cu preocupări diferite. Ştefania vrea să ia viaţa în piept şi se pregăteşte să se mute de acasă, la câteva străzi distanţă de noi, Filip are 16 ani, iar Petra are trei. Dacă o întrebi pe cea mică pe cine iubeşte cel mai mult o să spună că pe „Pepe”. Aşa îl alintă ea pe Filip, nu ştiu de ce. Îi zice şi Filip, dar mai des „Pepe”. Pe Ştefania o alintă „Sisi”. Pe Filip îl mângâie, îl pupă, se joacă cu el, îi găteşte în bucătăria ei de jucărie, iar el se preface că bea şi mănâncă tot ce îi pregăteşte ea. Fac şi puzzle-uri împreună. Filip are o răbdare incredibilă cu ea”, spunea Cristina Șișcanu, în urmă cu ceva vreme.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, din nou părinți?

Cristina Șișcanu a anunțat public, la Acces Direct de Weekend, că vrea să devină din nou mamăCristina Șișcanu a anunțat public, la Acces Direct de Weekend, că vrea să devină din nou mamă, scrie Spynews.

„Da, m-aș mai vedea făcând un copil cu Mădălin. Discutăm pe acest subiect. Ne dorim, dar nu știm cum ne vom descurca. Nu vreau să mă plâng acum. Nu știm cum ne vom descurca, pentru că suntem implicați în multe proiecte. Aș vrea să mă împart… Dacă se va întâmpla, va fi binevenit. Mi-ar părea rău ca să nu mai fac un copil”, a spus Cristina.

Cristina Șișcanu a mărturisit că se înțelege extrem de bine cu copiii lui Mădălin Ionescu și au devenit ca și ai ei.  „La un moment dat m-am simțit puțin copleșită de emoție, de dorința lor de a cere dragoste de la mine. Mereu eram atentă să pot să suplinesc acest rol. Filip a venit într-o zi de la școală și mi-a zis „mama”, el care-mi zicea „Cristina”. El vorbește foarte greu, dar noi îl înțelegem. Mi-a zis că l-a pus doamna învățătoare să deseneze familia și când m-a desenat pe mine a scris „mama Cristina”. De atunci îmi spune „mama”., a mai spus Cristina Șișcanu.

Sursa foto: Facebook Mădălin Ionescu

Publicat: 15 Feb. 2021, 11:51 Vedete
Pe aceeași temă