Cine îi face poftele Andreei Bălan, după ce s-a despărțit de Tiberiu Argint. Cântăreața este fericită din nou!

Publicat: 29 Dec. 2021, 10:49 Vedete

Cântăreața a fost răsfățată cu mai multe tratamente de înfrumusețare la clinica unei foarte bune prietene. Ea a intuit că Andreea Bălan are nevoie de puțină ”consolare” după despărțirea de Tiberiu Argint. 

Andreea Bălan este un artist cu un program foarte încărcat. Dar știe cum să le rezolve pe toate, fără să neglijeze pe cineva. Acum, în preajma sărbătorilor, a venit însă rândul ei să-și acorde mai multă atenție. În primul rând, a trebuit neapărat să ajungă la un salon de înfrumusețare, unde patroană este o bună prietenă a ei.

Cu zâmbetul larg, Andreea și și-a făcut apariția conform programării făcute. Un masaj i s-a aplicat la față, a stat preț de câteva minute acolo, apoi s-a ridicat din scaun ca ”nouă”!

După tratamentul facial, Andreea și prietena ei s-au retras la restaurant, unde au luat masa, dar au și pus „țara la cale”. Au părăsit apoi localul, iar, când au ajuns la mașinile lor, a început, din nou, treaba. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

De ce s-au despărțit Andreea Bălan și Tiberiu Argint

Andreea Bălan și Tiberiu Argint au format un cuplu timp de aproape doi ani de zile. Cei doi s-au despărțit, spun apropiații lor, din cauza conflictelor care ar fi apărut prea des între ei.

Picătura care a umplut paharul a fost interviul pe care Sonia Argint, sora lui Tiberiu Argint, i l-a luat lui George Burcea, fostul soț al artistei.

Ulterior, ambii și-au șters imaginile de pe Instagram în care apăreau împreună. Mai mult, Andreea Bălan a dorit să arate că despărțirea nu a afectat-o și a plecat în vacanță în Egipt. Alături de micuțele sale și de mama ei. Ea s-a cazat într-un resort de lux din Sharm El Sheik și a publicat imagini din care să reiasă că este extrem de fericită și împlinită.

Publicat: 29 Dec. 2021, 10:49 Vedete
Pe aceeași temă