Cine este soțul Loredanei Groza. Sunt împreună de 22 de ani

Publicat: 23 May. 2020, 10:00 Vedete
Cine este soțul Loredanei Groza. Sunt împreună de 22 de ani

Soțul Loredanei Groza îi este alături de peste 20 de ani. Cei doi au împreună o fată, care anul acesta va împlini 22 de ani. Dacă ne gândim că și cariera artistei este una impresionantă și mai mult, la aproape 50 de ani, Loredana arată impecabil, se poate spune că aceasta este, fără îndoială, o femeie împlinită, din toate punctele de vedere.

Loredana Groza, o artistă completă

Loredana Groza este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Muzica a fost dintotdeauna marea ei pasiune și la 14 ani devenea deja cunoscută de către compozitorii celebri ai momentului. După doi ani, câștiga un premiu la Festivalul de la Mamaia și devenea cea mai tânără concurentă și câștigătoare din toată istoria competiției.

Primul album al Loredanei Groza a fost lansat în urmă cu peste 30 de ani, mai exact în 1988, și se intitula ”Bună seara, iubito”. Piesa care a dat titlul albumului a fost un hit ani de-a rândul și chiar și acum este una dintre melodiile cele mai cunoscute ale muzicii ușoare românești.

Stilul extravagant și lejeritatea cu care a reușit să interpreteze tot felul de melodii au transformat-o pe Loredana într-o artistă completă. Aceasta a știut să se adapteze diferitelor perioade și astfel, chiar și acum, la aproape 50 de ani, este una dintre cele mai căutate cântărețe din România, iar show-urile ei sunt extrem de apreciate de public.

Cine este soțul Loredanei Groza

Pe cât de bine a știut să jongleze cu stilurile muzicale, pe atât de liniștită a fost Loredana în ceea ce privește viața personală. Artista este căsătorită de 22 de ani cu Andrei Boncea. Cei doi și-au unit destinele chiar în ziua în care Loredana împlinea 28 de ani, pe 10 iunie 1998.

În același an, pe 14 iulie, Loredana a născut-o pe Elena. Tânăra, care anul acesta va împlini 22 de ani, este singurul copil al soților Boncea.

Nu doar Loredana are o carieră de succes. Și soțul ei, Andrei, are cu ce să se mândrească. Acesta este producător de film și și-a trecut în CV câteva producții de succes. ”Garcea și oltenii”, Supraviețuitorul” sau ”Fire and Ice: Cronica Dragonilor” sunt doar câteva dintre filmele la care a lucrat Andrei Boncea.

În plus, bărbatul s-a ocupat și de producția unor filme străine care s-au făcut în țara noastră, printre care ”Amen”, ”Callas Forever”, ”Modigliani” sau ”Joyeux Noel”. Deși este un producător de succes, Andrei Boncea nu apare des în presă și nici la televizor. ”De la început, amândoi am zis că aşa e cel mai bine. Andrei e un tip foarte discret şi nu vrea să stea în lumina reflectoarelor. E suficient să fie o persoană în casă care să atragă atâtea bliţuri”, a dezvăluit Loredana despre soțul ei.

Publicat: 23 May. 2020, 10:00 Vedete
Pe aceeași temă