Cine este soția lui Edi Iordănescu, selecționerul echipei naționale. Arabella este cu 10 ani mai tânără

Publicat: 20 apr. 2024, 09:00 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Cine este soția lui Edi Iordănescu, selecționerul echipei naționale. Edi Iordănescu este selecționerul echipei de fotbal a României și este foarte discret cu viața sa personală. Putini sunt cei care știu că Edi Iordănescu este căsătorit cu Arabella, fost fotomodel, cu 10 ani mai tânără. Au împreună doi copii minunați!

Cine este soția lui Edi Iordănescu, selecționerul echipei naționale. Edi Iordănescu, în vârstă de 46 de ani, este căsătorit cu Arabella Kapitany. Selecționerul naționalei României este discret cu viața sa personală și rareori se afișează alături de familia sa. Fiul lui Anghel Iordănescu s-a căsătorit în urmă cu 10 ani, cu Arabella Kapitany.

Cine este soția lui Edi Iordănescu, selecționerul echipei naționale

Cine este soția lui Edi, selecționerul echipei naționale. Edi Iordănescu a reușit să ducă echipa națională de fotbal a României la EURO 2024, după opt de ani de pauză. Deși a primit numeroase critici din partea suporterilor, pe toată perioada campaniei, Edi Iordănescu a demonstrat că este un antrenor de excepție. Iată cine este soția selecționerului!

Edi, în vârstă de 46 de ani, este selecționerul echipei de fotbal a României, dar si fiul cel mare al marelui fotbalist Anghel Iordănescu. Edi Iordănescu are o carieră de succes, dar este extrem de discret cu viața sa personală. Selecționerul este căsătorit cu Arabella Kapitany, fost fotomodel, în vârstă de 36 de ani. S-au căsătorit în 2010, în mare secret.

De asemenea, Arabella i-a dăruit doi băieți selectionerului. „Ne-am cununat religios în secret, dar bineînţeles că familiile noastre au ştiut. Ne cunoşteam de patru-cinci ani, dar împreună suntem de vreo trei ani’, dezvăluia Edi Iordănescu în 2010. Soția lui Edi este originară din Satu Mare, a fost fotomodel și a terminat Facultatea de Medicină, potrivit gsp.ro.

Publicat: 20 apr. 2024, 09:00 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×