Cine este soția lui Cove și care este numele ei real. Cum arată mama copiilor celebrului prezentator

Publicat: 16 feb. 2021, 12:52 Autor: Elena Vedete

Cove este unul dintre cei mai iubiți prezentatori de televiziune, de mai bine de 20 de ani, de când lucra la emisiunea ”Surprize, Surprize”. În prezent, Gabriel Coveșteanu este prezentator al emiusiunii ”Vorbește Lumea”, difuzată de Pro TV.  

Dacă viața profesională a fost mereu sub lumina reflectoarelor, viața personală a lui Cove a fost mereu ținută de parte de ochii curioșilor, acesta fiind extrem de disctret atunci când vine vorba de familia sa.

Gabriel Coveșteanu  este căsătorit cu Florentina Ene, din anul 2013, pentru care este un șot extraordinar și au împreună un băiețel pe nume Răzvan.

”Ne-am cunoscut la o petrecere. La momentul respectiv fiecare avea viața lui, amândoi eram implicați într-o altă relație. După aceea nu ne-am mai întâlnit. Eu, între timp, m-am și căsătorit și am și divorțat. Apoi ne-am reîntâlnit în același cerc de prieteni, am povestit, ne-am amintit una-alta. Am luat-o așa cu pași timizi și totul a decurs de la sine. Nici nu ne gândeam că vom rezista mult timp împreună. Au fost si momente in care ne-am speriat un pic, dar ne-am dat seama ca suntem făcuți unul pentru celălalt”, povestea în urmă cu ceva timp Gabriel Coveșanu despre căsătoria cu Florentina Ene, potrivit impact.ro.

Cine este soția lui Cove

Florentina este, de profesie, medic . Aceasta deține, alături de sora ei, o clinică medicală. Cove și Florentina s-au căsătorit după trei ani de relație, dar ei se cunoșteau încă dinainte de prima căsătorie a lui Cove.

„Sincer, nu eram o fană. Mama, în schimb, era. Ea urmărea Surprize, Surprize. Pe vremea aceea, sâmbătă seara eu aveam alt program. Şi nici el nu-mi părea genul care să-mi placă. De aceea pot să spun că n-a fost dragoste la prima vedere!”, a declarat soția pentru cancan.ro. 

Cove a cerut-o de nevastă la Palatul Mogoşoaia, acolo unde s-au cunoscut. S-au căsătorit în 2013, iar în vara lui 2015 Florentina Ene şi Cove au devenit părinţii unui băieţel care le-a schimbat viaţa, pe nume Mihai Răzvan.

Cove: ”N-am parolă la telefon. Genul ăsta de control nu face bine nimănui”

După ce a trecut printr-un divorț după ce a fost căsătorit cu Maria Movileanu, nimeni alta decât fiica celebrei prezentatoare de la TVR, Carmen Movileanu, Cove și-a găsit fericirea în brațele Florentinei. În urmă cu ceva timp, prezentatorul a vorbit despre căsnicia pe care o are şi a dezvăluit secretul unui mariaj perfect.

„Nu pot spune că nu are niciun fel de gelozie pentru că şi gelozia este un fel de revers al iubirii. Atunci când îţi pasă de cineva nu poţi să fii indiferent. Dar de aici, la a avea genul ăsta de gelozie exagerată, în care să te verifice, să controleze telefonul, deja nu mai este o chestie normală. N-am parolă la telefon. Genul ăsta de control nu face bine nimănui pentru că se crează o tensiune. Eu nu mă simt confortabil. Ea nu se simte confortabil. Iar mai devreme sau mai târziu relaţia se strică”, a explicat Gabriel Coveșeanu.

Sursa foto: Facebook Gabriel Coveșeanu

 

Publicat: 16 feb. 2021, 12:52 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă
×