Cine este primul partener din viața Mirelei Vaida. Prezentatoarea TV s-a iubit cu un bărbat celebru

Publicat: 30 Oct. 2020, 13:33 Vedete

Mirela Vaida este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. Deși apare pe micile ecrane de foarte mulți ani, despre viața vedetei încă mai apar lucruri neștiute. Spre exemplu, sunt puțini cei care știu cine a fost primul bărbat din viața frumoasei artiste și de ce s-a terminat relația dintre cei doi.

Mirela Vaida s-a cuplat în urmă cu 20 de ani, la vârsta majoratului, cu un bărbat celebru la vremea aceea în România. De altfel, acesta a și fost primul bărbat din viața frumoasei prezentatoare TV.

Povestea celor doi a început în anul 2002, atunci când Mirela Vaida era la începuturile carierei sale muzicale. Atunci l-a cunoscut pe Claudiu Popescu, fondatorul unei cunoscute trupe din acea perioadă întitulată „No Name”.

La acel moment, Mirela Vaida nu lucra în televiziune, ci spera la o carieră muzicală de succes, iar pentru acest lucru își dedica tot timpul muzicii. Astfel, a devenit cunoscută datorită melodiilor pe care le lansa în trupa „D’or”.

Mirela Vaida și Claudiu Popescu au fost iubiți un an de zile

După doar un an de relație, cei doi s-au despărțit: „Pentru viitorii ei fani, avem o veste buna: Mirela este singura. Din februarie s-a despartit de iubitul ei, Claudiu de la «No Name»”, titra presa in anul 2003, potrivit Libertatea.ro.

Imediat după separare, Mirela și-a făcut debutul în lumea televiziunii, în timp ce fostul ei iubit, Claudiu Popescu, s-a retras din lumea mondenă, după ce trupa „No Name” a dispărut.

Mirela Vaida a sărbătorit 11 ani de căsnicie

Recent, ea și soțul ei au împlinit 11 ani de căsnicie, moment marcat în familie cu un prânz românesc ”ca la mama acasă”.

“Împlinim 11 ani de căsnicie. A plecat familionul în oraş, la cumpărături! Eu am rămas să sărbătoresc cum ştiu mai bine: la cratiţă!! Aşa că vă aştept la masă: supa de fasole verde, supă de găluşte, tocăniţă de cartofi cu afumătură, orez cu pui şi ciuperci!! Hai, la mulţi ani! Tocmai mi-am pus un pahar de vin alb cu 3 cuburi de gheaţă! Vă pup!”, a fost mesajul prezentatoare de la ”Acces Direct”.

Soțul prezentatoarei TV i-a făcut o surpriză foarte frumoasă și i-a cumpărat un set de bijuterii și un parfum.

„Fiecare trebuie să lase de la el. Nu există compatibilitate 100%, poate în cazurile rare, fiecare are programul, ritmul, nervii lui, oboseala, nevoile. Noi am învăţat să ne simţim. Am fost cinci ani prieteni înainte de căsnicie. Cumva, după 15 ani împreună, nu mai e nimic care să ne surprindă unul la celălalt. Am ajuns să ne cunoaştem, să ne simţim, să ne lăsăm în pace când avem nevoie de spaţiu, să ne sprijinim când avem nevoie unul de altul”, spunea ea, arată Ok! Magazine.

Publicat: 30 Oct. 2020, 13:33 Vedete
Pe aceeași temă