VIDEO. Ce făcea şi cum arăta Mirela Vaida înainte să o vezi zilnic la TV! Schimbarea este impresionantă!

Publicat: 01 Oct. 2020, 08:57 Vedete

Mirela Vaida a revenit la Acces Direct în toamna anului trecut, după ce Simona Gherghe a anunțat că nu va mai prezenta emisiunea de pe Antena 1. Frumoasa pezentataoare de televiziune are o carieră de succes, atât pe micile ecrane, cât şi pe scene de teatru.

Însă, înainte să vedem zilnic la televizor, Mirela Vaida a cântat într-o trupă! Puţini îşi amintesc de perioada în care Mirela cânta în trupele “Ho-ra” sau „Dor”. Mirela Vaida a experimentat tot felul de genuri muzicale, de la latino, etno, până la folclor. În 2003 a cântat în trupa Ho-Ra, înlocuind-o atunci pe Rocsana Marcu în formație, iar în 2004 a făcut furori și cu vocea, dar și cu trupul perfect, în trupa “D’or”.

Ciao vă prezintă imagini de colecţie din acea perioadă, dar şi transformarea radicală a vedetei de televiziune.

Mirela Vaida, o carieră de invidiat

”Prima-prima apariţie la TV a fost în clasa a IX-a, la un post local din Iaşi, când trebuia să cânt live o melodie. Îmi amintesc şi acum că s-a dat stop de câteva ori, din cauza faptului că nu mă puteam adună de emoţie. Prima apariţie că moderator TV a fost în toamna lui 2004, tocmai constat că s-au împlinit 10 ani de atunci şi a fost alături de Cosmin Seleşi, la cârma unui matinal. Acolo am înţeles ce înseamnă live-ul, dar şi multe alte lucruri ce s-au dovedit a-mi fi extrem de utile mai târziu”, spunea Mirela Vaida, despre începuturile sale.

Prezentatoarea emisiunii ”Acces Direct”, de la Antena 1, și-a dorit de mică să lucreze în televiziune, iar visul i s-a împlinit. Ajunsă la aproape 38 de ani, aceasta este una dintre cele mai de succes prezentatoare de la noi din țară. Mirela Vaida a luat primul contact cu munca de televiziune încă din timpul facultății, mai exact din anul doi. Aceasta era studentă la Drept și i s-a oferit ocazia de a lucra ca reporter.

”Eu sunt guralivă, eram şi studentă la Drept. Îmi plăcea să mă aud. Aveam nervii tari. M-au promovat destul de repede şi am ajuns să fac o emisiune destul de lungă, de matinal. Toată viaţa m-a urmărit emisiunea în direct. Nu s-au lipit de mine emisiunile înregistrate”, a mărturisit Mirela Vaida pentru revista OK! Magazine.

Primul salariu primit de Mirela Vaida

Pe lângă faptul că lucra într-un domeniu care o fascina, aceasta era și recompensată pe măsură. 1.400 de lei era salariul pe care îl primea Mirela Vaida pe vremea aceea, o sumă deloc de neglijat. În plus, drept bonus, aceasta beneficia și de mașină cu șofer.

Debutul Mirelei Vaida ca moderator al unei emisiuni televizate a avut loc în 2004, la Favorit TV, unde aceasta prezenta alături de Cosmin Seleși. Emisiunea era difuzată dimineața și era dedicată folclorului. Astfel, Mirela Vaida se poate mândri deja cu 16 ani de experiență în tv.

În ceea ce privește viața personală a vedetei de televiziune, aceasta este căsătorită de aproape 11 ani cu Alexandru. Cei doi soți au împreună trei copii: Carla, care pe 20 februarie a împlinit 5 ani, Vladimir, în vârstă de 3 ani și jumătate și mezinul Tudor Ștefan, născut în aprilie 2019.

Publicat: 01 Oct. 2020, 08:57 Vedete
Pe aceeași temă