Cine este presupusul iubit al Emmei Răducanu. Are toată lumea la picioare, dar și secrete picante care ies ușor la iveală

Publicat: 17 sept. 2021, 19:15 Autor: Maria Apostol Vedete

Cine este presupusul iubit al Emmei Răducanu? La 18 ani, ar avea sens să ne gândim că, având o carieră formidabilă în tenis și note mari la școală, Emma s-ar putea să nu aibă suficient timp pentru a intra în relații romantice. Ei bine, se pare că lucrurile stau altfel!

Viața Emmei Răducanu s-a schimbat la 180 de grade din ziua în care a câștigat US Open, una dintre cele mai importante competiții din tenis.

Cine este presupusul iubit al Emmei Răducanu

Tânăra senzație are acum toată lumea la picioare și un viitor strălucit. Din acea zi, mai multe țări au încercat să și-o ”revendice” pe Emma, date fiind originile ei. Născută în Toronto, dintr-un tată român și o mamă chienzoaică, ea locuiește acum într-un oraș din Marea Britanie.

Emma Răducanu

Victoria Emmei a fost una îndelung muncită, cu multe sacrificii. Probabil că unii nici nu se gândesc că sportiva ar mai avea timp și de o relație. Ei bine, potrivit apropiaților săi, se pare că tenismena cu origini românești ar trăi o idilă cu un cântăreț celebru din Anglia. Țara în care și ea s-a născut.

Numele lui este Harvey și este cântăreț, dar și fost concurent al unei celebre competiții de dans, difuzată de BBC.

Tânărul are 22 de ani și s-a născut în Kent (Anglia). În 2019 a fost nominalizat la Teen Choice Award.

Emma Răducanu nu a vorbit niciodată despre acest subiect, nu a confirmat relația. Și cu siguranță va păstra discreția asupra vieții personale, așa cum s-a întâmplat și până acum.

Emma Răducanu are toată lumea la picioare

Tim Lopez, directorul agenției de marketing britanice CSM Sport & Entertainment, a declarat recent că jucătoarea poate deveni una dintre cele mai comercializabile sportive de pe planetă. El spune că Emma trebuie să se concentreze mai degrabă pe alte aspecte ale vieții sale în acest moment.

Oamenii ar trebui să-i ofere acestei fete posibilitatea de a consolida ceea ce a făcut și să nu pună prea multă presiune pe ea prea devreme. Emma Răducanu trebuie să se concentreze asupra sănătății sale mintale și sportive, și abia apoi asupra recompenselor financiare pe care le poate obține în urma tenisului„, a explicat Lopez.

Publicat: 17 sept. 2021, 19:15 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă