Adevărul despre tatăl Emmei Răducanu. Ce tehnică a folosit pentru ca fiica lui să câștige US Open 2021

Publicat: 13 sept. 2021, 15:59 Autor: Maria Apostol News

Adevărul despre tatăl Emmei Răducanu. Ian i-a fost mereu aproape și a gândit fiecare mutare în avans, ca un adevărat geniu, explică jurnaliștii de la The Telegraph

Adevărul despre tatăl Emmei Răducanu

Emma Răducanu, britanica cu origini românești, a câștigat, sâmbătă, US Open 2021 după ce a învins-o pe canadianca Leylah Fernandez. În spatele acestui succes se află nu doar foarte multă muncă și talent, ci și o strategie formidabilă. Iar ”creierul” acesteia ar fi chiar tatăl sportivei.

Specialiștii spun despre Ian Răducanu că ar avea o înțelegere profundă asupra tenisului și a aplicat o strategie inedită pentru ca fiica lui să câștige competițiile. El a angajat, de-a lungul timpului, antrenori care sunt experți pe câte o nișă, astfel încât fata lui să ia ce e mai important de la fiecare.

Dezvăluiri despre tatăl Emmei Răducanu: ”Este foarte dur cu ea”

Ilie Năstase a dezvăluit, totodată, mai multe detalii despre tatăl campioanei cu origini românești.

Ea a fost crescută în Marea Britanie, are şi accent britanic. Are un nume românesc de la tată. Tatăl este antrenorul ei şi este foarte dur cu ea. Am văzut declaraţia ei, în sfârșit l-am făcut fericit pe tata, că el e nemulțumit întotdeauna. Asta înseamnă, să se dedice parintii, cum a făcut în cazul Simonei, daca părinții nu erau însăriți, nu ajungea… Înseamnă că a avut posibilitatea să o ducă la cele mai bune terenuri. Am înțeles că s-a apucat de tenis datorită părinților care într-o zi s-au dus să joace tenis într-un parc, în Londra. (…) Trebuie să antreneze serios, să joace cât mai mult să capete experință. E o performanță incredibilă (…) Eu o felicit din toată inima, dar ar fi bine ca domnul Iohannis să îi trimită o felicitare, numai pentru numele de Răducanu, dacă tot are un nume românesc„, a spus fostul tenismen, duminică, în exclusivitate la Antena 3.

Publicat: 13 sept. 2021, 15:59 Autor: Maria Apostol News
Pe aceeași temă