Cine este Narcisa Birjaru, una dintre finalistele de la ”Chefi la Cuțite”! Este măritată de la vârsta de 14 ani: ”Suntem de nedespărțit”

Publicat: 16 Jun. 2021, 14:09 Vedete

Narcisa Birjaru, care face parte din echipa chefului Cătălin Scărlătescu, a ajuns în Marea Finală ”Chefi la Cuțite”, sezon 9. Concurenta din echipa mov a făcut senzație cu preparatele ei, mai ales cu ”prăjitura lui mamaie”, o rețetă care a ajuns la inimile oamenilor!

Concurenta Narcisa Birjaru trăiește o poveste de dragoste foarte frumoasă, încă de la vârsta de 14 ani. Ea și soțul ei s-au luat încă de mici și se iubesc la fel de mult ca-n prima zi! Chiar ea a povestit cum s-au întâlnit și cum s-a aprins scânteia între cei doi.

„Provin din familie rromă. La noi, tradiția este să te măriți de mică. Bineînțeles, dacă vrei, nu te obligă nimeni. Sunt alte etnii unde părinții te promit cuiva. La mine nu este așa, pur și simplu eu și cu iubitul meu ne-am întâlnit undeva, ne-am plăcut, am făcut școala generală și în primul an de liceu ne-am căsătorit. Și de atunci suntem de nedespărțit, suntem împreună de nouă ani”, mărturisea Narcisa, arată Click.

Și soțul ei i-a fost mereu aproape: ”Iubesc totul la ea, pentru mine ea e totul pe pământ”.

Cu o atitudine pozitivă mereu, jovială și luptătoare din fire, Narcisa Birjaru a demonstrat că este o persoană care știe să se plieze în domeniul gastronomic, reușind să facă preparate delicioase. Mai mult decât atât, chef Cătălin Scărlătescu chiar a fost foarte impresionat de performanțele concurentei și atunci când își va deschide restaurantul pe care și-l dorește, o va angaja.

„Eu o să-mi fac restaurant. Fata asta nu are cum să-mi lipsească mie din bucătărie. În ea simt cea mai mare luptă. Fata asta ar face orice să gătească superb, să câștige proba”, a declarat Cătălin Scărlătescu.

Finala ”Chefi la Cuțite”, sezon 9. Cine sunt cei trei concurenți finaliști

Seara trecută, bătălia a fost foarte strânsă la ”Chefi la Cuțite”, sezonul 9. În Marea Finală a acestui sezon s-au calificat doar trei concurenți, iar aceștia au avut la proba semifinalei de făcut o farfurie în care să își arate ”autograful” lor culinar, un ”signature dish”. Cei trei finaliști sunt: Cătălin Amarandei (echipa lui chef Florin Dumitrescu), Elena Matei (echipa lui chef Sorin Bontea) și Narcisa Birjaru (echipa lui chef Cătălin Scărlătescu). Câștigătorul Finalei va pleca acasă cu un premiu de 30.000 de euro.

Cătălin a fost copleșit de emoții! “A fost primul moment din concursul ăsta în care am explodat de fericire! (…). Îmi venea să sar peste banda aia, să îi îmbrățișez pe toți chefii. Visul de a ajunge în finală este realitate”, a spus Cătălin Amarandei.

“Elena e luptătoare și a demonstrat că știe să gătească. Răsuflu ușurat că am om în finală”, a declarat Sorin Bontea.

“Nu m-am așteptat , nu m-am așteptat că voi găti atât de bine. Nu m-am așteptat că voi face parte din finală (…). Niciodată nu mi s-a apropiat munca, așa cum mi s-a apreciat aici (…). Sunt foarte bucuroasă, mi-am făcut mândră familia, nu am cuvinte să îmi exprim bucuria”, a spus Narcisa Birjaru, concurenta din echipa chefului Cătălin Scărlătescu! Bruneta a izbucnit în plâns!

Sursă foto: capturi video Youtube 1, 2

Publicat: 16 Jun. 2021, 14:09 Vedete
Pe aceeași temă