Cine este Gabriela Sabatini și ce nu știai despre cea mai frumoasă jucătoare de tenis a anilor 1990

Publicat: 25 Feb. 2021, 09:18 Vedete

Gabriela Sabatini este un nume, un etalon al frumuseții în tenis, pe care nu mulți îl pot uita. Ea a devenit extrem de populară în anii 1980 – 1990, iar acum, la vârsta de 50 de ani, este la fel de frumoasă!

Gabriela Sabatini, celebra tenismenă din Argentina, a devenit imediat un etalon al frumuseții și un nume de o rezonanță puternică în tenis, mai ales în 1990, când aceasta a câștigat turneul de Grand Slam de la US Open, după finala cu Steffi Graf. De asemenea, Gabriela Sabatini a jucat finala de la Wimbledon la un an distanță, tot împotriva aceleiași jucătoare din Germania, fiind la 2 puncte de câștigarea meciului.

Gabriela Sabatini a reușit să ajungă până pe locul 3 mondial, însă la vârsta de 26 de ani, jucătoarea s-a lăsat de tenis. În prezent, ea își împarte timpul între reședințele sale din Buenos Aires și Miami, chiar dacă locuiește în Elveția. Ajunsă la vârsta de 50 de ani, Gabriela este încă o femeie râvnită de mulți bărbați, căci are o frumusețe aparte, la fel ca în tinerețe, când încă juca tenis.

Gabriela Sabatini a avut relații cu bărbați celebri, însă nu s-a căsătorit

Fosta jucătoare de tenis a avut în viața ei relații cu bărbați celebri, însă nu s-a finalizat niciodată cu o căsătorie. Printre aceștia îi numărăm pe: Ricky Martin, Michael Bolton, Frank Unkelbach, Donald Trump sau Guillermo Roldan, altele mai putin recunoscute, cu Leo Montero, Howard Carpendale, Mickey Rourke, Henri Leconte sau Prințul Albert de Monaco, arată Ziare.com.

Pe de altă parte, potrivit sursei citate, aceasta nu a reușit să își întemeieze o familie și să aibă un copil.

„Îmi place mult să călătoresc. Îmi place să trăiesc un mod de viață sănătos, să gătesc sănătos și să citesc. Iubesc să înot, să merg cu bicicleta și să fac jogging și recent mi-am descoperit pasiunea pentru cafea. În Miami, carantina nu e strictă, dar am stat mai mult în apartament, am preferat să nu mă expun. Nu cred că voi fi antrenoare, dar voi oferi un sfat atunci când îmi este cerut”, a declarat pentru cotidianul argentinian Clarin.

Sursă foto: captură video Youtube

Publicat: 25 Feb. 2021, 09:18 Vedete
Pe aceeași temă