Cine este Elena Matei, una dintre semifinalistele de la ”Chefi la Cuțite”. Povestea emoționantă de viață: ”E o durere prea mare în sufletul meu”

Publicat: 15 Jun. 2021, 12:22 Vedete

Elena Matei este una dintre semifinalistele sezonului 9 ”Chefi la Cuțite”, emisiunea fenomen de la Antena 1. Aceasta face parte din echipa verde, echipa chefului Sorin Bontea.

Elena Matei își dorește foarte mult să câștige cel de-al noulea sezon ”Chefi la Cuțite”. Tânăra în vârstă de 22 de ani din Ploiești a reușit să ajungă în semifinale, iar seara trecută a avut parte de o surpriză de proporții: iubitul ei i-a jurizat farfuria!

„Eu am fost mai mereu singură. De când mă știu am stat mai mult singură și eu mi-am dat singură putere. Nu am vrut să fiu un om oarecare, am vrut să ies din tipar. Eu am rămas singură la 15 ani pentru că tatăl meu a murit într-un accident de motocicletă și mama mea lucra în Austria, nu ne descurcam cu banii și așa mama s-a întors înapoi în Austria și am rămas singură”, a dezvăluit Elena Matei, scrie Cancan.

De asemenea, Elena Matei a mai mărturisit faptul că foarte mult timp a stat singură. Ziua în care a aflat că tatăl ei nu mai este lângă ea a fost cruntă.

„A fost un șoc pentru că seara stăteam cu tata și vorbeam despre ce avem de făcut în următoarele zile și a doua zi dimineață eu trebuia să merg la pregătire la informatică și a sunat cineva de la muncă, că i s-a făcut rău.

Mi-am dat seama că s-a întâmplat ceva și când am ajuns la spital… a avut cartilajele de la gât rupte. Dacă era să trăiască mai mult se chinuia. (…) E o durere prea mare în sufletul meu pe care eu nu mi-am vindecat-o nici acum și nici nu cred că o să pot vreodată. Știu că el e mândru de mine orice ar fi și nu o să-l dezamăgesc. Vreau să câștig, îmi doresc super mult, nu știu dacă cineva are dorința asta pe care o am eu de a câștiga”, a spus concurenta.

În Semifinala ”Chefi la Cuțite”, sezon 9, sunt următorii concurenți: Alexandru Bădițoaia (cuțitul de aur al lui Scărlătescu), Narcisa Birjaru, Valentina Ioniță, Cătălin Amarandei, Keed, Ștefan Borleanu (cuțitul de aur al lui Florin Dumiterscu), Rikito Watanabe (Riki), Elena Matei și Florin Revesz.

Cei doi concurenți eliminați din competiția culinară ”Chefi la Cuțite” au fost Victorina și Dorin din echipa verde a lui Sorin Bontea. Aceștia au primit cele mai mici note.

sursă foto: capturi video youtube

Publicat: 15 Jun. 2021, 12:22 Vedete
Pe aceeași temă