Cine este, de fapt, Urania. Ce studii are și cum a ajuns unul dintre cei mai cunoscuți astrologi

Publicat: 17 May. 2020, 10:27 General
Cine este, de fapt, Urania. Ce studii are și cum a ajuns unul dintre cei mai cunoscuți astrologi

Urania este, fără îndoială, unul dintre cei mai cunoscuți astrologi din România. Pe numele ei adevărat Simona Vărzaru, femeia a devenit celebră datorită predicțiilor pe care le-a făcut de-a lungul timpului. În 2005, a prezis că pilotul Adrian Iovan va muri, lucru care s-a și întâmplat.

Urania a știut de la 9 ani că va deveni astrolog

Simona Vărzaru a devenit cunoscută publicului din România datorită emisiunilor televizate pe care le-a realizat de-a lungul timpului. Celebrul astrolog a lucrat la Europa Nova, la Tele7abc și la B1 TV, unde a avut emisiunea ”Pasul Fortunei”, până în 2014. Atunci, șefii postului au decis să o scoată din grilă. Celebrul astrolog are și acum o emisiune, care poate fi urmărită online, Uranissima.

Interesant este faptul că Urania a aflat încă de la o vârstă fragedă care va fi meseria ei. Pe vremea când avea doar 9 ani, Armand Constantinescu, cel care le-a făcut hărțile astrale lui Mihai Eminescu și lui Vasile Alecsandri, i-a spus fetiței că va deveni astrolog.

”I-a spus tatălui meu că voi trăi din scris, că voi avea mereu două meserii, două preocupări și că în preajma vârstei de 41 de ani se va produce o schimbare în viața mea și, cu toate că la acea dată aveam să fiu cunoscută, voi deveni și mai cunoscută. Mă tem că va face astrologie”, a povestit Urania.

Predicțiile lui Armand Constantinescu aveau să se adeverească peste ani și ani, iar Urania a ajuns chiar să-i fie elevă acestuia și să învețe meserie de la el.

Urania i-a prezis moartea lui Adrian Iovan

În 2005, Urania a făcut o previziune care nu a fost luată în seamă de prea multă lume. Aceasta a zis că pilotul Adrian Iovan va înceta din viață peste 9 ani. Episodul s-a petrecut după ce Adrian Iovan l-a ucis pe Bogdan Iancu, pe 7 octombrie 2005. Pilotul l-a împușcat pe bărbatul de 27 de ani, pentru că l-a prins că a intrat în casa lui.

Avocata familiei celui ucis a povestit că a fost sunată de către Urania într-o seară și că aceasta i-a spus că nu va rezolva cazul de crimă. Totuși, celebrul astrolog a prezis faptul că peste 9 ani se va face dreptate. După fix 9 ani, în 2014, pilotul Adrian Iovan a decedat în urma accidentului aviatic produs în Munții Apuseni.

După ce s-a adeverit predicția făcută de Urania, aceasta a început să aibă din ce în ce mai multă credibilitate. Chiar și așa, astrologul nu a făcut previziuni contra cost. Aceasta a întocmit predicții astrale doar pentru persoanele care veneau la ea prin recomandare. Un alt aspect interesant este acela că Urania își făcea emisiunile din apartamentul ei, fără a primi ajutor din partea altor persoane. Inclusiv pozele folosite în timpul emisiunilor erau alese de ea și proiectate fără să aibă în spate o echipă.

Publicat: 17 May. 2020, 10:27 General
Pe aceeași temă