Cine este cel mai sexy bărbat în viaţă / GALERIE FOTO

Publicat: 14 nov. 2019, 18:19 Autor: Hermina Hagianu General

Unul dintre artiştii internaţionali ai momentului a primit anul acesta titlul de "cel mai sexy bărbat în viaţă". Artistul a fost surprins de premiul pe care l-a primit şi spune că este încântat, dar şi speriat în acelaşi timp.

John Legend, în vârstă de 40 de ani, a ajuns rapid la inimile publicului datorită vocii sale incredibile și unice. Se pare că pentru oamenii de la revista People aceste atuuri ale artistului au fost suficiente pentru a-l desemnat cel mai sexy bărbat în viaţă.

 

Nominalizarea a venit ca un șoc chiar și pentru artist, care s-a declarat puțin „speriat” de noul său titlu, explicând că de acum lumea îl va analiza mult mai atent să vadă dacă într-adevăr merită locul 1 din lista revistei People a bărbaților sexy ai lumii.

„Am fost încântat, dar şi puţin speriat în acelaşi timp, pentru că este o presiune mare”, a spus el despre noul titlul. „Toată lumea mă va analiza să vadă dacă sunt suficient de sexy pentru a deţine acest titlu. Vin şi după Idris Elba, ceea ce nu e drept şi nu e bine pentru mine”, a spus John Legend.

Mai mult decât atât şi soţia artistului a fost foarte mândă de reuşita partenerului său şi i-a transmis imediat un mesaj pe reţelele de socializare: „Secretul meu a ieşit la iveală. Mi-am îndeplinit visul de a avea cel mai sexy bărbat în viaţă! E o onoare!“.

 

Publicat: 14 nov. 2019, 18:19 Autor: Hermina Hagianu General
Pe aceeași temă