Imagini șocante cu Chrissy Teigen pe internet. Cum arată acum soția lui John Legend

Publicat: 17 Feb. 2021, 13:12 Vedete

Chrissy Teigen, soția legendarului John Legend, a postat pe rețelele de socializare o serie de imagini în care apare transformată total. Buzele vedetei par că ar ”exploda”. Chrissy Teigen a explicat ce i s-ar fi întâmplat, de fapt.

Pe rețelele de socializare, Chrissy Teigen a postat o serie de imagini în care apare cu buzele foarte umflate, de parcă soția lui John Legend ar fi făcut o vizită medicului estetician și și le-ar fi mărit artificial. Însă, care să fie adevărul, de fapt? Multe persoane de pe rețelele de socializare au acuzat-o pe soția artistului că și-ar fi mărit buzele, însă vedeta a scris că „Arată grozav! Nu este vorba despre o umplere eșuată, vă spun!! Nu mă interesează ce credeți! S-a întâmplat după ce am mușcat o coajă de portocală cam suspectă. Poate este de la pesticide? Arăt ca o păpușă proaspăt despachetată”.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen)

Chrissy Teigen și John Legend au pierdut un copil

În ciuda eforturilor medicilor, bebelușul nu a mai putut fi salvat. Anunțul devastator a fost făcut chiar de Chrissy Teigen pe pagina sa de Instagram, unde a postat și câteva fotografii de la spital.

„Suntem șocați și simțim o durere despre care doar auzi, o durere pe care nu am mai simțit-o până acum. Nu am reușit să oprim sângerarea și să-i oferim copilului nostru fluidele de care avea nevoie, în ciuda a pungi și pungi de transfuzii de sânge. Nu a fost suficient.

Nu ne-am decis cum ne vom numi copiii decât imediat după naștere, chiar înainte de a ieși din spital. Dar, dintr-un anume motiv, acestui micuț am început să-i spunem Jack. Așa că întotdeauna va rămâne Jack. Jack s-a străduit atât de tare să devină o parte din mica noastră familie și întotdeauna va fi.

Pentru al nostru Jack, îmi pare rău că primele momente din viața ta au fost atât de complicate și că nu ți-am putut oferi casa de care aveai nevoie pentru a supraviețui. Întotdeauna te vom iubi.

Vă mulțumim tuturor celor care ne-ați trimis rugăciunile și energia voastră pozitivă. Simțim iubirea voastră și o apreciem cu adevărat. Suntem atât de recunoscători pentru viața pe care o avem. Pentru minunații noștri copii, Luna și Miles, pentru toate lucrurile pe care le-am putut experimenta până acum.

Nu este fiecare zi plină de soare. În cele mai întunecate zile, vom fi triști, vom plânge până vom rămâne lipsiți de lacrimi. Dar ne vom îmbrățișa mai puternic și vom merge mai departe”, a scris Chrissy Teigen pe internet.

Sursă foto: capturi video Youtube, arhivă Ciao, capturi video Instagram Chrissy Teigen

Publicat: 17 Feb. 2021, 13:12 Vedete
Pe aceeași temă