Cine a fost prima soţie a lui Alexandru Ciucu și cum și-a ”prevestit” designerul problemele din relația cu Alina Sorescu

Publicat: 27 mai 2021, 11:22 Autor: Hermina Hagianu Vedete

În ultima perioadă au apărut tot mai multe zvonuri cu privire la divorţul dintre Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu. Cei doi nu au dorit să vorbească prea mult pe tema acestui subiect, însă decizia lor a alimentat şi mai mult speculaţiile apărute. Puţini sunt cei care ştiu faptul că celebrul designer nu este la prima căsătorie, acesta a divorţat de prima lui soţie după câteva luni de relaţie. Cu toate astea, la începutul căsniciei cu Alina Sorescu, el parcă a ”prevestit” problemele care vor urma din cauza diferenței de vârstă.  

Designerul se află la a doua căsătorie cu Alina Sorescu, înainte de a o cunoaşte pe artistă, Alexandru Ciucu s-a iubit cu o altă femeie cu care a şi ajuns în faţa altarului.

Ciucu a fost căsătorit civil cu o tânără pe nume Ana Cristina, pentru care ar fi fugit de acasă, potrivit Antena Stars.

Se pare că dragostea lor nu a durat foarte mult, după o relaţie de doar o lună, cei doi s-au căsătorit, şi tot după o lună au şi divorţat. La vremea respectivă se spunea faptul că tatăl designerului ar fi fost cel care şi-ar fi influenţat băiatul spre separare.

„Prima mea căsătorie a fost un impuls de moment, un teribilism al vârstei. Fără pretenția de a fi fost un pas gândit și pus la cale cu seriozitate.

Ne cunoșteam de o lună când ne-am hotărât să o luăm pe acest drum pentru care încă nu eram pregătiți”, explica Alexandru Ciucu în trecut, pentru Libertatea.

Cum a început povestea de dragoste dintre Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu

La patru ani de la separarea de prima soţie, Alexandru Ciucu a întâlnit-o pe Alina Sorescu, cu care s-a căsătorit după doi ani de relaţie. Cei doi au împreună două fetiţe pe care le iubesc enorm.

În cadrul unui interviu mai vechi, Ciucu a povestit cum şi-a cunoscut actuala parteneră, dar şi ce l-a atras cel mai mult la aceasta.

„Întâlnirea cu Alina a avut loc la o altă vârstă, într-un moment al vieții mele când știam ce fel de femeie îmi doream și mai ales după ce mă acomodasem cu ideea că trebuie să renunț la unele lucruri pentru a putea construi o relație.

Temerea cea mai mare a fost legată de diferența de vârstă dintre noi și implicit de experiență. Mă gândeam că unul dintre noi își va pierde răbdarea în tot acest proces de maturizare forțată.

Dar se pare că dorința de a rămâne împreună și educația primită ne-au făcut să trecem cu bine aceste etape atât de necesare unei relații”, mai spunea Alexandru Ciucu.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 27 mai 2021, 11:22 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă