Alexandru Ciucu, prins în offside cu o vedetă TV! Pe cei doi îi leagă o relaţie veche de 11 ani

Publicat: 19 apr. 2024, 13:07 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Alexandru Ciucu a fost prins în offside recent de papaprazzi CANCAN.RO! Deşi se află în plin proces de divorţ cu Alina Sorescu, designerul pare că a lăsat în urmă trecutul, de fapt, nu, l-a readus în prezent! Doamna, despre care o să vă povestim în rândurile de mai jos, este o veche „cunoştinţă”, a celebrului creator de haine.

Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu divorţează. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că cei doi au luat-o pe drumuri separate, însă noutatea abia acum vine.

Surprinzător sau nu, designerul a fost surprins de curând de paparazzi Cancan în timp ce o prelua de la aeroport pe Oana Vlădescu, fostă co-prezentatoare în emisiunea Marinei Almășan, de la TVR. Bruneta, este aceeaşi prezenţă feminină cu care fostul partener al artistei a fost fotografiat şi în urmă cu 11 ani! Mai exact, în 2013, cei doi au petrecut câteva ore într-un mall din București. Designerul era atunci căsătorit cu Alina Sorescu și se pregăteau să devină părinți pentru prima dată.

În imaginile realizate acum, se poate observa cum Oana Vlădescu urca în mașina designerului, așezându-se pe bacheta din spate, apoi s-ar fi îndreptat spre locuința acestuia. (VEZI IMAGINILE AICI) Aceeași sursă precizează că cei doi ar fi rămas peste noapte la el, iar a doua au păsăsit vila din Pipera, unde Alexandru Ciucu și Alina Sorescu au locuit în timpul mariajului.

Alina Sorescu: Nu a fost din partea lui o încercare de a încheia lucrurile amiabil”

Creatorul de modă a făcut recent declaraţii despre separarea de mama copiilor lui, însă viziunea acestuia este total diferită faţă de cea a artistei. Designer-ul a mărturisit că vedeta a părăsit căminul conjugal împreună cu fetele fără ca el să fie anunţat, însă cântăreaţa spune contrariul. Probelemele din relaţia lor existau de ceva vreme, iar pentru că nu au găsit o cale de a le rezolva aceasta a decis că cea mai bună varinată este despărţirea.

Mai mult, recent, Alina Sorescu a dezvăluit în cadrul unei emisiuni TV că fostul ei partener nu a încercat niciodată să încheie lucrurile pe cale amiabilă, iar discuţiile dintre ei în prezent se poartă doar prin intermediul avocaţilor.

„Nu a fost din partea lui o încercare de a încheia lucrurile amiabil, deși noi întâlniri amiabile am avut și după introducerea acțiunii, dar nu s-au concluzionat. Noi vorbim prin prisma avocaților, așa cum merge procesul mai departe. Comunicăm ce ține de fetițe, nu e vorba că nu se poate comunica. Vorbim despre activitatea fetelor, de program, cum venim, cum le luăm, lucruri minime”, a declarat Alina Sorescu la Xtra Night Show, potrivit spynews.ro.

 

 

Sursă foto: cancan.ro

Publicat: 19 apr. 2024, 13:07 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×