Christian Sabbagh pleaca de la Kanal D? Stiristul s-a certat cu un coleg si si-a sters pagina de Facebook

Publicat: 27 dec. 2018, 13:43 Autor: D. C. Vedete

Presa sustine ca e pe faras si el a cam alimentat aceste zvonuri, pe pagina lui personala de Facebook. Dar turcii nu au emis nicio declaratie oficiala.

Christian Sabbagh pleaca de la Kanal D? Este intrebarea care sta pe buzele tuturor. Conform evz.ro, prezentatorul a avut un conflict cu un coleg. Cu toate ca unii il vor plecat de la Kanal D, Christian Sabbagh continua sa prezinte stirile de la postul turcesc.

Vedeta sustine ca a fost luat peste picior de un coleg. Se pare ca varsta inaintata pe care Christian Sabbagh o are ar fi factorul care a dus la aceasta neintelegere dintre cei doi.

”In momentul in care cineva face afirmatii voalate, gen ‘trebuie sa intinerim echipa postului’, normal ca iti sare mustarul. Mai ales atunci cand stii ca esti un om onesc si ca ti-ai vazut intotdeauna de ale tale. Atata vreme cat respect pe toata lumea si sunt respectat chiar de catre infractori, mi se pare aiurea ca un coleg sa ma ia peste picior”, ar fi zis Christian Sabbagh.

Christian Sabbagh pleaca de la Kanal D?

Christian Sabbagh pleaca de la Kanal DConform sursei sus citate, prezentatorul stirilor Kanal D si-ar fi inchis si pagina de Facebook. „Sunt obisnuit sa fac eu stirile, nu sa fiu eu insumi o stire”, a mai adaugat Sabbagh. In ultimele saptamani, acesta postase mai multe mesaje usturatoare.

Printre postarile lui se afla si o mentiune interesanta: a fost votat al treilea prezentator de stiri din Romania, ca popularitate. Primele doua ‘adversare’ au fost doua prezentatoare de stiri celebre in tara: Andreea Esca si Andreea Berecleanu.

Christian Sabbagh pleaca de la Kanal DPrezentatorul sustine ca zvonurile unor tratative cu TVR sunt false. „Nu e nimic adevarat. Sunt un om integru si, pana in momentul in care nu se clarifica situatia mea, nu negociez cu niciun alt post. Nu sunt cu doua fete”, a mai adaugat celebrul Christian.

Christian Sabbagh, prezentatorul principalului jurnal de Stiri de la Kanal D, a fost premiat in cadrul Galei Celebrity Awards – Barbati de succes 2018. Vedeta Kanal D a urcat pe scena pentru a-si ridica premiul si a le multumi celor care l-au votat si l-au rasplatit cu acest premiu.

vedete stirile kanaldIn 2013, Christian Sabbagh, celebrul jurnalist de investigatii, corespondent de razboi si prezentator de stiri la Kanal D, a fost decorat de catre Politia Romana pentru implicarea sa in anumite cazuri si diverse actiuni cu caracter preventiv.

Publicat: 27 dec. 2018, 13:43 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă