Christian Sabbagh este la un pas de divorț? Soția lui a cerut ordin de protecție și a chemat Poliția

Publicat: 07 oct. 2021, 12:10 Autor: Maria Apostol Vedete

Christian Sabbagh este la un pas de divorț? Vedeta Kanal D trece prin momente extrem de delicate. Soția lui l-a reclamat la Poliție și a cerut ordin de protecție. 

Iulia Sabbagh a cerut ajutorul Poliției, printr-un apel la 112, iar ulterior a solicitat ordin de protecție. Soția prezentatorului de la Kanal D l-ar fi reclamat pe acesta, însă el susține că totul ar fi dor ”o glumă tâmpită”.

Soția lui a cerut ordin de protecție

Christian Sabbagh a negat existența unor scene violente în casa lor. Acesta susține doar că la mijloc a fost doar o ceartă și nimic mai mult.

E o glumă, totul este o simplă glumă. E o glumă legală, totul a pornit dintr-o prostie”, a declarat pentru Fanatik Christian Sabbagh. Cu toate acestea, poliția a ajuns la domiciliul celor doi.

Ea era nervoasă pentru că tot primesc tot felul de mesaje pe Facebook de la admiratori/admiratoare. Mi-a cerut telefonul, eu nu am vrut să îl dau. Mi-a zis că dacă nu i-l dau sună la Poliție, eu i-am zis să o facă. A venit Poliția, ne-am dus la secție. Ea nu a știut, e ca în filmele cu Stan și Bran. Revenind… Am ajuns la Poliție, ea într-o cameră, eu în cealaltă, caz de violență domestică”, a declarat acesta pentru sursa anterior menționată.

Christian Sabbagh a fost căsătorit de trei ori

M-a umflat râsul, întrebam pe acolo: ‘cum, dom`le, violență domestică?’ (…) Nu aveam ce să ascund în telefon, nici măcar nu are parole telefonul. Oricum a văzut mesajele. Dar asta nu e prima scenă, mi-a mai spart un Iphone, cred că trebuie să schimb marca, îmi poartă ghinion. A fost mai mult o ambiție… Și eu sunt gelos, și ea este geloasă (…) Nu am lovit-o, nu am împins-o… Cearta e o formă de violență. Doamne ferește, eu nu sunt un om violent. Nu există așa ceva. Mă vedeți pe mine în postura să îmi lovesc soția? Să lovesc o femeie? Nu am făcut în viața mea așa ceva…”, a mai spus prezentatorul.

Christian Sabbagh a fost căsătorit de trei ori. Nu se cunosc prea multe detalii despre prima lui soție, fiind rezervat în declarațiile sale. Despre cea de-a doua se știe o cheamă Louise și că au divorțat după 10 ani de căsătorie. În prezent, prezentatorul TV este împreună cu actuala lui nevastă, Iulia, care este cu 19 ani mai tânără.

 

Publicat: 07 oct. 2021, 12:10 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă
×